1. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uudet kujeet

 photo DSC03101.jpg  photo DSC03108.jpg  photo DSC03075.jpg  photo DSC03116.jpg

Tadaa! Ja näin ollaan vuodessa 2014. Toivottavasti teilläkin sujui uuden vuoden juhlinta hyvin. Itsellä eilinen ilta oli hyvin perinteinen ja sisälsi mm. tinakenkien valantaa perheen kanssa. Oma valettu tinani muistutti ainakin omaan silmääni tulta syöksevää lohikäärmettä, joka ainakin erään tulkinnan mukaan tarkoittaa suurta ja yhtäkkistä muutosta. Jänskää. Sitä odotellessa sitten tältä vuodelta.

En tehnyt sen kummempia uuden vuoden lupauksia.. vai hetkonen.. no teinpäs! Toivotin tervetulleeksi terveelliset elämäntavat omaan arkeeni. Ensimmäinen askelhan terveellisempää elämää kohden otettiin jo muutama kuukausi sitten, kun lopetin tupakoinnin ja juomisen, mutta seuraavaksi luopumis listalla oli kaikki turhat herkut. Suklaat, karkit, pullat, keksit.. kaikki tommonen turha herkuttelu pois. Niin ja eritoten sipsit, jotka ovat suurin paheeni. Saa nähdä kuinka onnistuu.. tai onnistuuhan se, koska oon niin päättänny! 

Lisäksi lupasin itselleni alkaa toteuttaa juttuja joita tahdon toteuttaa. Yleensä oon melko saamaton ihminen, enkä saa aikaisekseni toteuttaa juttuja, jotka minua kiinnostaisikin ja joita ois halu tehdä. Tämä vuosi olkoon tsemppaus vuoteni ja aijon haudata laiskuuteni, sekä saamattomuuteni johonkin syvälle, enkä halua enää jossitella vaan tahdon toimia. 

Koirien suhteen en näin uuden vuoden kunniaksi asettanut mitään suuria tavotteita. PAITSI.. Kodalta aijon karistaa muutaman turhan liikakilon. Tällähetkellä painoa on 21kg ja poika muistuttaa aikalailla tankkia, joten hyvä ois vähän pudottaa painoa. Theddykin on ilmaissut halunsa alkaa Kodan personal traileriksi. Nimittäin parilla viimeisellä lenkillä, se on kuunnellut puheitani Kodan lihavuudesta ja ottanut ohjat omiin käsiinsä tarraamalla hampailla Kodan hihnasta ja alkanut kiskoa tätä vauhdilla eteenpäin niin että Kodan on ollut pakko juosta perässä. Fiksu Theddy!

Että semmosta ois tiedossa.. Kertokaahan toki onko teillä kellään yhtään samankaltaisia lupauksia tälle vuodelle? Ja jos valoitte tinoja, niin mielelläni kuulisin minkälaisia merkityksiä niille saitte? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti