22. tammikuuta 2014

Töpöhäntäinen nököhammas

 photo IMG_1272.jpg photo IMG_1273.jpg photo IMG_1296.jpg

Viikonloppuna saapui pitkästä aikaa kurre ruokailemaan meidän takapihalle. Siinä sitä poikien kanssa vakoiltiin ikkunasta tavalliseen tapaamme, kunnes hokasin.. eihän se ollutkaan meidän vakio kurremme. Tämä oli ihan uusi veijari, joka oli löytänyt meidän herkkutarjonnan ja tullut siitä nautiskelemaan kirpeänä pakkaspäivänä. Mistä sitten tiesin erottaa, että tämä ei ollut se meidän vakkari kurremme? Noh.. tällä kaverilla oli eksoottinen töpöhäntä. Tiedä häntä oliko syntymästä saakka jäänyt töpöhäntä vai mennyt jotenkin muuten poikki. Hassun näkönen veijjari kyllä ja ainakin hyvä tuntomerkki tälle kaverille.

Tämän uuden töpöhäntäisen ystävämme lisäksi ajattelin tulla jakamaan teille temppuvideon. Theddyn kanssa opeteltiin tänään petsien temppurinkiä varten uusi temppu. Ylösalaisin taaksepäin katsominen. Kodankin kanssa yritettiin, mutta se jäykkis ei tapinu mihinkään suuntaan. Theddy sen sijaan kykeni tähän temppuun hieman paremmin, veikkei sekään nyt ihan taaksepäin yltänyt katsomaan, lähinnä ylöspäin vain, mutta joka tapauksessa oli pitkästä aikaa kiva opetella uusi temppu!

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja söpö orava :3
  vois Selankin kanssa opetella pitkästä aikaa jonkun uuden tempun ja tuo saattaisi olla hauska! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :3 Joo, kannattaa opetella. Tämä kyseinen temppu oli tosi simppeli. Tuo videokin otettiin 5minuutin harjoittelun jälkeen.

   Poista
 2. Plussat:
  +Isot ja laadukkaat kuvat
  +kiva aihe blogilla
  +kivan näkönen ulkoasu

  miinukset:
  -en jotenkin pidä otsikon ja päivämäärän fontista
  9+

  Tää on tää demi juttu :)

  VastaaPoista
 3. Suloinen postaus jälleen. :3

  En muista mainitsinko, mutta sinun innoittamanasi opetin omalle koiralleni sen tempun jossa painetaan pää kämmenelle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii :3 Kiitos.
   Hei jeij ! Kivaa. Onnistuko teiltä hyvin? Se oli kyllä kiva temppu :)

   Poista
  2. No aluks tuli tietenki aika paljon tassua ku se on kohta 12 vuotta antanu tassua ku pistää käden sen eteen, mutta kyllä se siitä sitten älys et mitä haluan. :3

   Poista
  3. Nonii! Hienoa :) Kyllä vanhakin koira oppii uusia temppuja!

   Poista