7. tammikuuta 2014

Metsäretkeilijät menossa taas

 photo 2013vs2014talvi.jpg
Hieman on erilaista retkeillä luonnossa tänä talvena, kuin vertaa viime vuoteen. Aivan kuin yllä olevista kuvista voi huomata. Kuvat on otettu samoihin aikoihin näin tammikuun alussa. Ja kyllä ainakin minä voin sanoa, että mielummin hyppäisin seikkailemaan tuohon vasemman puoleiseen kuvaan, eli viime vuoden maisemiin näiden sateisten ja harmaiden lenkkeily säiden sijaan. Mutta niinhän se on, ettei se valittamalla parane, vaan on tyydyttävä siihen mitä on. Tosin minä ainakin oon täällä peukut ja varpaat pystyssä, että sitä lunta saatais ehkä jopa tän viikon loppupuolella, niinkuin vähän on lupailtukin. 

Eilettäin seikkailtiin koirien, sekä poikaystäväni kanssa jälleen aivan uusissa maisemissa. Löydettiin kivoja kuvaus paikkoja ja välillä aivan jänskätti, kun oltiin niin keskellä mehtää, ja kun karhuthan nyt saattaa olla hereillä, kun säät on mitä on, ja tuolla mehtikössä missä oltiin, oli niin täydellisiä karhun nukkumapaikkoja ettei toista. Kyllä sitä sydän pamppaili välillä, että mitäs jos sieltä joku mörrikkä yhtäkkiä kömpiski esille, mutta onnekksi nämä jäi vain mielikuvituksen tasolle. Koiratkin kyllä lisäs omalla vainoharhaisuudellaan sitä jännitystä ainakin minulle, koska niillä on tapana tehdä niin, että jos aistivat minun jännittävän tai pelkäävän jotain, niin ne alkaa hullunlailla vilkuilla joka puolelle ja muka kuulevat jotain ja saattavat murista ja möristä olemattomille. Huih. 

Mutta jokatapauksessa viihdyttiin luontoretkellämme useampi tunti ja oli taas kiva löytää uusia maisemia. Vielä sinne samaan metsään jäi kyllä paljon reittejä tutkimatta, joten sinne palataan varmasti vielä joskus! Paikka oli niin koirienkin mieliin, kun paljon uusia hajuja metsäneläimistä ja Theddyn riemuksi paljon rapakoita joissa polskia ja kiviä joilla loikkia. 

Me ollaankin kyllä melko hulvaton näky meidän metsäretkillä, koska minä yritän epätoivoisesti suojella meidän älyvapaata ja uhkarohkeaa Theddyä. "Älä hyppää sieltä alas.. eijeijei.. no hyppäsit jo." ... "Varoppa Theddy liukkaita kiviä.. tuu pois sieltä.. kato ku sä kohta luiskahat sieltä alas.. nonii.. just noin.. mitä mää sulle justii sanoin!"  ... "Theddy EI! Älä pliis pyöri siellä hirven kakkassa." ... "POIS SIELTÄ! Se on tosi likanen oja. Hyi ku haisee.. HEI... mitä mää just sanoin? Älä ui siellä!" ... "EI ! HERRANJUMALA! Heti pois sieltä heikoilta jäiltä. Ne sortuu ihan just ja sää hukut. Kuulitko? Hushus.. pois sieltä!" ... "Theddy hei. Et sä voi hyppiä Kodan niskaan korkeilta kiviltä.. rauhottuisit jo pliis"... On se kuulkaas vaan melkosta touhua tuon ikiliikkujan kanssa!

 photo DSC03147.jpg photo DSC03154.jpg photo DSC03170.jpg photo DSC03167.jpg photo DSC03221.jpg photo DSC03248.jpg photo DSC03269.jpg photo DSC03370.jpg photo DSC03391.jpg photo DSC03413.jpg photo DSC03522.jpg

6 kommenttia:

 1. ihania kuvia! <3
  ja lunta osoteltaisiin tännekkin, on se vaan niin paljon kivempaa lenkkeillä talvisissa maisemissa, kun tuolla kurassa..

  VastaaPoista
 2. Söpöjä kuvia :3 Kyllä sai hymyn huulille tuo sun selostus mitä Theddylle selität, ihana :D

  VastaaPoista
 3. Samaa tulin sanomaan kuin Jessica :D

  Ja voi oikeesti jos tänneki saatais vihdoin sitä lunta. ;_____;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisköhä meidän keksiä joku lumi tanssi, tai joku muu vastaava seremonia..auttaiskohan se?! :D

   Poista