26. tammikuuta 2014

Huipulla tuulee

 photo DSC04617.jpg photo DSC04634.jpg photo DSC04602.jpg

Tänään käytiin poikaystävän, sekä ihanien nallekarhujeni kanssa nautimmasta tuulisesta säästä lenkkeilyn merkeissä, tottakai. Käytiin hieman imemässä tuulesta voimaa paikassa nimeltä Hopiakallio. Varmasti olen kyseisen paikan aikaisemminkin maininnut myös täällä blogin puolella, koska ollaan siellä ennenkin käyty koiria juoksuttaas. Tosin nyt käytiin siellä piiiiitkästä aikaa. 

Pojilla oli semmonen meininki ja vauhti päällänsä, ettei kameran kanssa tuumannut perässä pysyä. Kodakin on nyt viime päivinä ollut virkeämmän oloinen ja se jaksaa juosta paljon enemmän kuin ennen. Ei olla sen kanssa puntarilla käyty, mutta kyllä huomaa, että on painoa vähän karissut. Hieno homma! Sehän oli yksi uudenvuodenlupauksistanikin saada Kodalta kilo jos toinenkin pois.

Tallensin vauhdin huumaa ja poikien ilottelua parille videolle, jotka toivottavasti myös teitä ilahduttaa :)Huomenna starttaa taas uusi viikko ja se onkin jo toiseksi viimeinen viikkoni työharjoittelussani. Täytyypä siis alkaa ottamaan ilo irti näistä viimeisistä kymmenestä työpäivästä, jotka vielä on jäljellä. Oon kyllä viihtynyt noissa päiväkerhoissa ja perhekerhoissa niin hyvin, että varmasti tulee niitä muksuja ihan ikäväkin! Mutta siis.. toivottavasti teillä rakkailla lukijoillakin on ollut ihan mahti viikonloppu ja jaksatte taas uutta viikkoa kohti hyvillä mielin, aivan kuten minäkin! 

4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia ja aivan ihanat videot!
  teillä on todella kivoja lenkkimaastoja ja näkee kuinka lappalaiset nauttii tuolla kirmailusta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii, kiitos :3
   Joo kyllähän täällä kelpaa koiria lenkitellä!

   Poista
 2. Ihania videoita jälleen! :3 Reilu Koda kun ei päästä toista ylös :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ku tykkäät! :)
   Ton tilanteen ois voinu kuvitella helpommin toiste päi. Yleensä Theddy on se ilkikurinen kiusankappele joka tekee jäyniä Kodalle, mutta tällä kertaa sai T maistaa omaa lääkettään.. Hyvä Koda!! :D

   Poista