19. tammikuuta 2014

Jos metsään haluat mennä nyt niin takuulla yllätyt ♫

 photo DSC04386-1.jpg photo DSC04382-1.jpg photo DSC04297.jpg photo DSC04139.jpg photo DSC04242-1.jpg photo DSC04270-1.jpg photo DSC04153-1.jpg photo DSC04170.jpg photo DSC04202.jpg photo DSC04161.jpg photo DSC04404.jpg

Hahaa! Mun oli aivan pakko tulla taas kerran kiusaamaan teitä tämmösellä kunnon pakkaspostauksella. Onkohan näitä jo turhan monta? Nojaa, sitten on!

Tänään oli siis sunnuntai. Eli meidän vanha kunnon retkeilypäivä. Sää oli ihana, vaikkei aurinko tälläkertaa paistanutkaan. Sen sijaan sateli hiljalleen lunta ja se toi ihanaa tunnelmaa. Lähdettiin siis poikaystävän ja koirien kanssa reippailemaan ja seikkailemaan uuteen metikköön, jossa ei ennen olla käyty samoilemassa. Ollaan taidettu aina löytää jotain hienoa tai kiinnostavaa näillä meidän retkillä ja tälläkään kerralla tämä uusi seikkailu ei meitä pettänyt. Vastaan tuli taas vähän kaikenlaista. Kuten mm. vessanpönttö. Kyllä. Vessanpönttö keskellä metsää. Kukahan on mahtanut sen sinne raijjata ja miksi?! Löydettiin me myös kaunista luontoakin. Nimittäin hieno talvinen suo, sekä pieni pirunpelto. Se on mahtava tunne, kun rämpii metsässä ja yhtäkkiä eteen ilmestyy jotain erilaista ja hienoa. Varsinkin tuo pirunpelto oli mukava yllätys keskellä metsää. 

Theddykin löysi mieleisensä yllätyksen.. Nimittäin paikka jossa oltiin, oli myös mitä ilmeisemmin hirvieläinten suosiossa. Arvatkaahan kenen lemppari herkkua on jäätyneet hirvenpapanat?! No juuh.. juuri niin.. Theddylle kyllä maistui. 

Retkellä hurahti pari tuntia nopeasti ja ei se parinkymmenen asteen pakkanen tuntunut miltään kun oli taas hyvin pukeuduttu. Tosin en kyllä tiiä mikkä supersormet mulla on, koska pystyin olla hyvin ilman hanskojakin, kun kuvasin. Ei tullut kylmä ollenkaan. Ja ei, ei niistä tunto ollut lähtenyt, tunsin kyllä sormeni ihan hyvin, mutta ei ne paleltunu. En tiedä miten se on edes mahdollista..

Mutta.. jos sinun luotasi löytyy tutkimattomia metsiä, niin suosittelen lähtemään koluamaan niitä läpi. Ikinä ei tiedä mitä sieltä löytää!

10 kommenttia:

 1. Äkkskskd! Aivan mahtavia kuvia! <3 Jäin tuijottamaan suu auki, toiset ne vaan osaa!


  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi vau. Kiitos hurjasti ilahduttavasta kommentista :)

   Poista
 2. Lumihiutalekuvat on parhaita! JA EN KESTÄ KU NOI KOIRAT ON NIIN SÖPÖJÄ! <3 sul on tosi persoonallinen ja upee blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi :3 Nuo nallukat sulattaa kenen tahansa sydämen! Kiitos kovasti :)

   Poista
 3. ihania kuvia taas kerran! haha, nauroin tolle vessanpötölle! millä muuten kuvaat? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä sitä itekki juotu vähän silmiä hieroa ja miettiä, että näänkö nyt oikein.. onko keskellä mettää vessanpönttö?! :DD
   Kameranani toimii Sonyn a230, jossa ihan perus kitti putkikin.

   Poista
 4. Oi taas ihania kuvia ja maisemia. :3 Oispa meidänkin lähellä tollanen koluamaton isompi metsä mutta ei oikeen ole.. Kaikki on sellasia loppujen lopuks aika pieniä pusikoita missä menee ne tietyt polut vaikka toki paljon parempia kuin ei mitään. ^^

  Ja on kyllä jännä tuo vessanpönttö, ois kiva tietää sen tarina. :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa. Harmi :| Ite tykkään rämpiä poluttomissa metsissä ja täältä niitä metsiä kyllä löytyy oikein urakalla!
   Tosiaan.. jäi kyllä itteeki vähä hämmentää tuo wcpönttö keskellä mehtää... Kuka lie mahtanut sen sinne raahata.

   Poista