31. tammikuuta 2014

Ja siellä kaikilla oli niin mukavaa.. ♫

Nyt ei ole kyse Putte possun nimppareista, vaikka otsikko niihin viittaakin, vaan kyseessä on jotain ihan muuta mukavaa!

Pojilla on ollut taas oikein onnen päivä. Saatiin nimittäin tänäänkin super hyvää seuraa meren jäälle. Nimittäin ystäväni Julia saapui meitä viihdyttämään koiriensa kera. Lapinkoirien menoa oli sekoittamassa ihana setteri tyttö Hupi. Pojat näki Hupin viimeksi kun se oli aivan pikku kersa ja nyt kaveri oliki saanu vähän kokoa lisää ja samoin myös vauhtia. Hupista kehkeytyi Theddylle aivan loisto kaveri. Kerranki sai Theddy jäädä puhtaasti kakkoseksi nopeudessa, kun setteri pinkoi pitkillä koivilla karvanallea karkuun. Ei tuumannu T perässä pysyä, mutta hyvä, että kerrankin näin päin. Ihana oli katsella koirien temmellystä. Meren jäällä lenkkeilyssä on se hyvä puoli, että tilaa juosta on vaikka kuinka! 

Vähän tuumas tuuli tuivertaa turhanki paljo takasi palatessa ja korvat jäätys totaalisesti huonon pipo valinnan takia, mutta en valita. Olihan meillä niiiin mukavaa kuitenkin! Lapinkoirilla ei tietenkää kylmyys tuntunu missään, mutta vähän tuumas vähempi karvaista kaveria viluttaan ja jalat tutisemaan. Jokatapauksessa jäi tosi hyvä mieli yhteislenkistä ja pitääpä alkaa ruveta käymään usemmankin kerran tässä seurassa lenkeillä, kun Theddy niin tykkäs Hupista ja Teri ja Kodahan on myös niin hyvää pataa keskenään. Ihania ovat kaikki :)

 photo DSC04747.jpg photo DSC04731.jpg photo DSC04727.jpg photo DSC04782.jpg photo DSC04799.jpg photo DSC04795.jpg photo DSC04753.jpg photo ThedyjaHupikirmaa.gif

2 kommenttia:

 1. ihania kuvia, hauska tassujengi teillä koossa! <3
  en tiiä oonko joskus jo kysynyt, mutta millä kuvaat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassu jengi kyllä :) Kameran virkaa toimittaa jo pian eläkepäiviään kaipaava Sony a230!

   Poista