4. helmikuuta 2014

Sairastupa

 photo DSC04839-1.jpg photo DSC04833.jpg

Heissulivei ja hyvää alkanutta helmikuuta kaikille!

Toivottavasti teillä tämä kuukausi on alkanut vähän paremmissa ja ennenkaikkea terveemmissä merkeissä kun itselläni. Nimittäin olen sairastanut viikonlopusta lähtien ja aina vain tauti näyttää jylläävän. Harmittaa niin vietävästi, sillä nyt piti alkaa viimeinen työharjoitteluviikkoni, enkä voi sinne nyt mennä muksuja sairastuttaan. Noh, toivotaan, että loppuviikosta alkais taas elämä voittaa ja pääsisin kömpiin peittojen alta pois ja flunssa rupeis hellittään. Tämä jäätävä kurkkukipu ainakin vois alkaa jo suosiolla hiipumaan, mutta ei. ARGHJ. Sairastetaan nyt sitten oikein kunnolla. 

Tietokonekin "sairastu" tuossa yks päivä ja päätti lopettaa tyystin toimintansa. Aluks epäiltiin, että tais kovalevyt vetää viimisensä ja kaikki siellä oleva ois tuhoutunut, mukaan lukien mun valmiiksi saatu opinnäytetyö. Voitte vain kuvitella minkälaisen raivonpuuskan se ajatuskin minussa aiheutti. "EN VARMAA TEE SITÄ UUDESTAAN." Onneksi hätä ei ollut tämän näköinen, vaan rakas enoni sai tietokoneen elvytettyä ja kaikki tärkeät oli tallella. Lähettelinkin oitis opinnäytetyöni joka sähköpostiini, ettei se enää joudu vaaraan kadota.

No mutta että tämmöstä tänne tälläkertaa. Toivottavasti tosiaan parantuminen koittais pian. Täytyykin tästä palata oitis lepäilemään! 

2 kommenttia:

 1. Mie pääsin viime viikon torstaina vapaille töistä.. Luvassa oli jopa 5 päivän vapaat ja kas jo perjantai aamuna oli paska ja flunssainen olo. :D Olin ihan varma, että kuume nousee nii että oksat pois mutta lauantaina olo 'parani' ja nyt on ollu tällänen ihme ei kipeä mut ei terve olo ja ihan kauhistuttaa mennä huomenna töihin rehkimään 10h+... Ku ei oo enää sellanen kuuminene ja heikko olo, mut jotenkin keuhkot tuntuu inhalle ja kaupakkassienki kotiinkanto jotenki väsyttää mut ei kuiteskaa nii et viittisin jäädä himaan kun en oikee ota selvää mun olosta... Kurkkuki on tosi kipee eikä tälle ololle oo näkyny loppua.. Toivon vaa, ettei tää tosiaa pahene töissä.. :(

  Mut paranemisia sulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joku flunssanpoikanen se sullakin sitten. Älähän nyt sitten rehki töissä turhia, ettei tautis pahene!
   Ja kiitos, toivottavasti tästä pian alkas helepottaan :)

   Poista