26. helmikuuta 2014

Haasteen 8. päivä / Kevättä rinnassa

 photo aamu_zpsd678476a.jpg  photo paumlivauml_zps8583d940.jpg  photo taumlrkeintauml_zps33348309.jpg photo naamahiukset_zpsed57f244.jpg  photo ruoka_zps7926b230.jpg photo Ilta_zps6094e446.jpg  photo paumlivaumlnkuva_zpscb5b11e9.jpg

Ihana aurinkoinen päivä takana jälleen kerran ja kaikki on niin ihanaa kivaa jei :3 Tänään on ollut myös jotenki älyttömän pitkän tuntunen päivä. Oon heränny joskus seittemän aikaan ja siitä eteen päin puuhastellut vaikka ja mitä kivaa ja tuntuu että tätä päiväähän riittää loputtomiin. Noh, kiva kerrankin näin päin. Yleensä kyllä tuntuu, että ne päivät hujahtaa ohitse niin ettei perässä pysy!

Tosiaan. Tänään on mm. treffattu Juliaa, sekä hänen ihania leidejä Teriä ja Hupia. Pojat tykkäs kovasti, tietysti. Ainahan se on myös ilo silmälle kun näkee, että koirat viihtyy. Kyllä pojat sai yhteislenkillä ittensä niin väsyksiin, että kovin on uni päivän aikana maittannu. Hyvä niin.

Tässä illalla kun käytiin Kodan kanssa viettämässä kahdenkeskeistä aikaa lenkin merkeissä niin jätkä veti sieraimiinsa jotain niin huumaavaa tuoksua että oksat pois. Ilmeisesti kyseessä siis juoksunen narttu. Nyt sitä nimittäin kuunnellaanki jatkuvaa vinkumista ja kitinää. Koda ravaa kurkkimassa kokoajan jostain ikkunasta, että sattuisko joku kaunis neitokainen tulla kylään. HUOKAUS. Voi noita miehiä.. Onneks Theddy on tyystin unohtanu tommoset ja makoilee jalkojeni juuressa tyytyväisenä ja ihmettelee ku kaveri on ihan sekasi. Melkeen tekis mieli tuo yks taliaivokin leikkuuttaa, mutta toisaalta sitten.. en tiedä. Pitää vielä miettiä. Se tulis kuitenki oleen tosi iso paikka Kodalle. Se on semmonen draamakuningas, että se vetäis semmosen shown jos yhtään olis kipeenä ym. Ja ei muuten pitäis kauluria kaulassa. Theddyn kauluria sille kokeilin sillon joskus ja se sai semmosen paniikin ettei toista. Se huusi ku sikaa ois tapettu ja juoksi päin seiniä. Siispä se leikkaus touhu ja siitä parantuminen ei oikeen houkuttais. No eipä tässä kyllä ittellä ois varaakaan sitä leikkuulle viedä, joten eipä sen puoleen. Skitsotkoon naisista nyt sitten ihan rauhassa. Onhan tähän jo toisaalta totuttu. Eikä se nyt oo niin paha ku se vois olla. Ei se esim. koskaan oo yrittäny karata riiulle tai muuta. Siispä pitäköön pallinsa, ainakin toistaiseksi. 

2 kommenttia: