21. helmikuuta 2014

Haasteen 3. päivä / Nyt kävi näin

 photo aamu_zps605b2626.jpg  photo naamahiukset_zps0aa6a395.jpg photo paumlivauml_zps22e25c28.jpg  photo taumlrkeintauml_zps3d81fff8.jpg  photo ruoka_zpsd539ed6e.jpg photo paumlaumlivaumlnkuva_zps1dd5ef57.jpg  photo ilta_zps8b860551.jpg

Eipä tässä tämän kummempaa. Päivän kohokohtana jännittettiin koko poppoon voimin, koirat mukaan lukien, Suomen peliä, mutta tosiaan nyt kävi näin, kuten otsikkokin sen jo kertoo. Koirat ei tosiaan tuosta lätkästä välitä, mutta hakeutuvat aina mun tai siskon syliin, koska pelkäävät talon isännän karjuntaa aivan tajuttomasti. Muka niin peloton Theddykin kiipee aina jääkiekkopelien alkaessa hyvin nopeaa minun tai siskon syliin ja jos pitää esim. vessassa käydä välissä niin kaveri luikkii perässä, eikä uskalla jäädä hetkeksikään yksin ja sama pätee Kodaan. On se jääkiekko vaan sen verran hurjaa. Tosin onhan meillä iskä kovasti yrittänny hillitä itteensä ihan koirienki takia, mutta eipä se oikeen näytä onnistuvan. Ääntä riittää pelissä kuin pelissä. 

Kokonaisuudessaan ollut melko laiskan pulskea päivä. Koiria käytiin juoksuttaas vanhalla leirintäalueella. Theddy pääsi kunnolla kirmaamaan frisbeen perässä. Se tykkää siitä kyllä kovasti ja huomaa kyllä, että kaveri on kovasti kehittynytkin frisbee touhuissa. Se saa nykyään useasti heitot ilmasta kiinni mitä hienoimmin tyylein ja juoksee tajuttoman nopiaa. Pitäis taas joku kerta muistaa ottaa videollekkin näitä meidän frisbeilyjä.

Mutta tosiaan, nythän se on viikonloppu edessä, joten hyvää viikonloppua vain kaikille teille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti