18. helmikuuta 2014

Haastetta pukkaa!

Nyt kun nämä ankeat ja märät ulkoilukelitkään eivät innoita minua heilumaan kameran kanssa pihalla niin postausintokin on romahtanut hieman, mutta ei hätää. Tähän sopivaan saumaan ilmestyikin erikoishaaste, jonka minulle antoi milla. Aijon siis nyt pyhittää seuraavat 15 päivää tälle haastelle. Toivottavasti ei käy tylsäksi, mutta itselleni ainakin mukavaa vaihtelua tämä. Muutamat valmiit postausideani työnnän nyt sivuun ja palaan niitten pariin sitten tämän haasteen jälkeen.

Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista ; (jokaisesta aiheesta yksi kuva)

-aamu
-naama
-hiukset
-ruoka
-tärkeintä
-päivä
-ilta
-päivän kuva
+ Sinun täytyy kertoa sinun päivästäsi kohokohdat ja kuulumiset.

Haaste alkaa seuraavana päivänä, joten tänään joudut vastaamaan rehellisesti kahteenkymmeneen kysymykseen.

Kysymykset: 
 1. Mikä on sinun horoskooppi merkkisi? Härkä

 2. Osaatko valehdella? Osaan

 3. Pidäätkö itseäsi luotettavana? Kyllä

 4. Miksi aloitit bloggaamisen? Koska olin jo pitkään seurannut muiden blogeja ja eritoten siskon bloggaamista, niin siitä se innostus sitten lähti itsekkin aloittaa.

 5. Oletko onnellinen? Kyllä, olen tällähetkellä hyvin onnellinen.

 6. Onko sinulla jotain asiaa jota kadut erittäin paljon? Voi kyllä.

 7. Raha vai rakkaus? Rakkaus

 8. Onni vai terveys? Nää kulkee kyllä aika käsikädessä, mutta terveys.

 9. Olet yksin, sinulla on kylmä. Otat puhelimen käteesi, kelle soittaisit sillä hetkellä? Rakkaimmalle tietysti, eli poikaystävälle.

 10. Mikä on sinun hurjin unelmasi? Mun unelmat ei sinänsä oo mitenkää hurjia.. Ne on kaikki aika semmosia iisejä. Pitäis vissii kehitellä joku hurjaki unelma :D

 11. Etsi netistä mikä olisi sinun tämän päivän horoskooppi ennustuksesi? "Kuun kvinkunssi painottaa tänään eteesi tulevaa tunnepitoista ratkaisua, joka saattaa herättää alitajuisia pelkoja sinulle läheisessä ihmisessä. Älä anna näiden reaktioiden vaikuttaa tämän päivän päätöksiisi. Pelot eivät lopulta liity lainkaan sinuun."

 12. Kadehditko ihmisiä? Kyllä mä joskus.

 13. Millainen olisi unelma sinä? Hmm. Oon ihan tyytyväinen ihteeni, joten vaikee sanoa. Oon ihan unelma jo valmiiks ;'D

 14. Kuvittele itsesi 10vuotta eteenpäin. Missä olisit? Mitä tekisit? 10vuotta.. eli olisin 28v. Hmm. Nää on aina nii vaikeita! Noh, kenties olisin viimein muuttanut omaan kotiin kera poikaystävän. Mulla ois työpaikka lasten parissa ja kasvattaisin lappalaisia pienimuotoisesti ainakin.

 15. Suurin ensi kesän suunnitelma? Voi kamala. Oon niin tylsä ihminen ettei mulla ees oo mitään suunnitelmia kesäks. Ööhm. Pitäis vissii keksiä jotain! :D

 16. Milloin viimeksi itkit? Eilen. Itken lähes päivittäin, jopa salkkareita katsellessani.

 17. Miksi ihmiset seurustelevat, vaikka sanovat sen olevan hankalaa? No sitä en tiiä. Jos seurustelu tuntuu hankalalta nii ei kai sitä sitte pitäis seurustella?! Välillä tietysti voi olla hankalaa, mutta niihä se on varmasti ihan kaikilla, olit sitte sinkku tai suhteessa. Että niin.

 18. Seurusteletko sinä? No se ilmeisesti tuli tässäkin esille, mutta kyllä juu.

 19. Haluatko mennä naimisiin? En oikeestaan.

 20. Mitä mieltä olet tästä haasteesta? Tää vaikuttaa ihan kivalta. Erilaiselta ainakin.

 Lisää vielä tähän loppuun viisi tärkeää kuvaa.


Kiitä haasteen antajaa ja kuvaile hänen blogiaan kolmella sanalla.
Kiitos ja kumarrus siis Millalle. Kolmella sanalla jos pitää blogia kuvailla niin.. simppeli, symppis ja ihania pupuja :3

Haasta vähintään 15 bloggaajaa tekemään tämä haaste.
Oon hieman laiskalla tuulella, joten en lähde tässä nyt luettelemaan blogeja joita haastan. Sen sijaan haastan kaikki blogiani lukevat bloggaajat. Eli napatkoon ken tahtoo tästä mukavan haasteen itselleen :)

Elikkäs huomenna siis palaillaan astialle kun haaste varsinaisesti alkaa!

6 kommenttia:

 1. Haastamistani blogeista tää jäi niin hyvin mieleen,että liityin ihan lukijaksi! Upeita koiria sulla!:-)

  VastaaPoista
 2. Oi tää ois kiva haaste mut 15 päivää huuhuh. :D Ei mulla varsinkaan työpäivinä tulis varmaa yhtää mitää ku en ehtis postatakkaa. :D Mut jään mielenkiinnolla odottelee sun päivityksiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo saa nähä miten itekkään kerkiän, mutta katsotaan nyt! Jos ei ala homma toimiin niin sitte skippaan tän suosiolla, mutta yrittänyttä ei laiteta ;)

   Poista
 3. Ihana haaste kerrankin semmoinen johon itsekkin innostuin mukaan vaikka tuskin ihan jokapäivä mitään järkevää tulee, mutta yrittänyttä ei laiteta eli pakko oli itsekkin tarttua haasteeseen! :)
  http://ssartzu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii hienoa! Tää on kyllä kiva haaste :) Pitääpäs tulla urkkimaan sinunkin blogiasi, kunhan vauhtiin pääset haasteen kanssa!

   Poista