20. helmikuuta 2014

Haasteen 2. päivä / Terveellistä herkuttelua

Hellurei jälleen. Mitäs päivääni on tänään kuulunut? Noh, se selviää nyt...

 photo aamu_zps1535c51d.jpg photo Naamahiukset_zps0068afef.jpg photo Ruoka_zpsb1ede035.jpg photo taumlrkeintauml_zpscfd4e9b7.jpg photo paumlivauml_zps8031fef1.jpg photo Ilta_zps97e6bc4d.jpg photo paumlivaumlnkuva_zps981fd456.jpg

Että semmosta tälläkertaa. Oli ihana herätä aamulla ihan itekseen, eli ei mihinkään herätyksiin, tietäen, että näitä vapaapäiviä on vielä monta jäljellä. Hii :3 Ei kiire minnekkään ja aikaa puuhastella vaikka ja mitä. Harvinaista herkkua. Kiitos talviloma! 

Noh, lenkkeillenhän tästäkin päivästä on suuri osa vietetty, kuten kuvastakin huomaa. Poikaystävän kanssa vietiin poitsut meille uuteen metsään seikkailemaan. Theddyllä olikin vaihteeksi virtaa vaikka muille jakaa, koskapa sillä ei olis. Se ryntäili joka paikkaan tapansa mukaisesti ja välillä ihan hirvitti kun se kiipeili isoilla kivillä kuin mikäkin tarzan. Oon monesti miettiny, että mitenköhän sen kanssa pärjäis, jos asuis kaupungissa. Voi kauhia. Ei pääsis joka lenkillä viemään sitä vapaaksi metsään, joka on sille kyllä niin tärkiää. Se on pakko viedä päivittäin juoksemaan vapaana tai muuten sen kanssa leviää pää totaallisesti. Noh, onneksi me asutaan täällä mettän keskellä nii asian kanssa ei ole ongelmaa!

Jos tuohon "ruoka" kuvaan liittyen muutaman sanan tähän vielä heittäisin, niin kuvassahan näkyy poikaystäväni tekemä "erikois" smoothie. Näillä ollaan nyt herkuteltu, kun rakas osti tehosekoittimen meille. Tässä kuvassa näkyvässä smoothiessa on sisällä mustikoita, tyrnejä, appelsiiniä, päärynää, banaania, porkkanaa ja maitoa. Unohdinkohan jonkun? Haha. Eli siis melkonen ihmesekoitus, joka sisältää kaikkea mahollista. Ette ehkä usko, mutta se on hyvää! Nams. Kunnon terveysjuoma. Kelpaa paremmin kuin sipsit, karkit, suklaat, jätskit, limskat, pullat ja muut herkut, joita ei ole enää uuden vuoden jälkeen suuhun mennytkään. Tämä kaikkien herkkujen jättäminen kokonaan pois on muuten sujunut ihmeen hyvin. Luulin tätä vaikeaksikin, koska meillä kotona on lähestulkoon aina tarjolla vähintään karkkia tai jotain leivonnaista. Sipsitkin on aina olleet suuressa kulutuksessa ja niitäkin kerta viikkoon täällä joku syö, mutta itellä ei oo ees oikeestaan mieli tehny. Hyvä minä! 

Mutta sen kummemmitta jorinoitta.. huomiseen! 

2 kommenttia:

 1. Monsterit yliopisto on niin sad ku Pallomasi on pieeeni ;___;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa! Se oli ihan yli söpö :3 Mulla on nyt kauhee hinku vaihtaa Kodan ja Theddyn nimet Masiks ja Tareks :''D

   Poista