6. helmikuuta 2014

Ei ihan mikään tyhmä kaveri

Tunnen oloni hyvin viisaksi.. ja no.. sitähän minä olenkin, fiksu likka :)

Nimittäin mulla on tässä sairastamiseni aikana ollut pari yleistäkin ongelmaa, joihin keksin loisto ratkaisun!
Ensimmäinen on se, että koirat, varsinkin Theddy ei tykkää yhtään siitä, että oon kipee, eikä musta ole oikeen iloa niille. Kodaa nyt ei kauheesti näytä haittaavan vaikka se joutuukin/saakin nukkua vähän tavallista enemmän, mutta Theddy kaipais kovasti jotai äksöniä. 
Toinen probleemani on ollut se, että flunssassa tunnetusti kertyy yli paljon ällöttäviä räkäpapereita. Mulla ainakin on huono tapa viljellä niitä joka puolelle, ennenkuin saan ne lopulta roskiin asti. Niitä on joka pöydällä ja lattiallekin kertyy kunnon vuori niitä. Yleensä tää räkäpapereiden siivous tapahtuu vasta terveinä päivinä, kun toteaa, että kuinka sotkuista puuhaa tuo sairastaminen onkaan. 

(Lue eteen päin semmosella ostos-tv äänellä) Oletko sinä kohdannut näitä kahta yllämainittua ongelmaa flunssasi yhteydessä? Noh, mutta.. ei hätää! Sillä näihin juuri keksin oivan ratkaisun. Nimittäin opetin Theddyn noukkimaan esineitä lattialta. Tässä tapauksessa se noukkii roskia, räkäpapereita ja myslipatukanpapereita. Aivan mahtavaa. Sinä sotket ja koira siivoaa. Miksi en ole koskaan aijemmin keksinyt tätä?! Onneksi seuraan petsien temppurinkiä, jossa tämä kyseinen temppu, pudonneen esineen nostaminen, oli vuorossa, joten siitä sain idean tähän. Theddyllä meni valehtelematta vajaa minuutti kun se tajus homman, vaikka se ei ole KOSKAAN IKINÄ ennen nostanut minulle lattialta mitään. Ei se niin typerä olekaan, miltä se näyttää ja antaa ymmärtää. Näin siis. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Koira saa haluamaansa aktivointia ja samalla siivoaa omat jälkesi, jopa ne ällöttävät räkäpaperit. Kiitos Theddy!

Ps. Koda ei suostunut koskemaan mun räkäpapereihin.. miten niin leidi?
Pps. Sain kunnon naurut, kun ajattelin, että luit tän koko lopputeksin ostos-tv äänellä ja kokeilin sitä myös itse. Hahaha.. miten niin olisin mökkihöperöitynyt nuhanenä?


6 kommenttia:

 1. Tuo tavaroiden nostelu on kyllä tosi kätevä temppu! Wandalle opetin sen joskus sen ollessa ihan penikka ja vieläkin toimii! :D Kannattaa opettaa myös tavaroiden suussa pitäminen hetken aikaa, saat loistavia uusia kuvausideoita kun voit tunkea koiran suuhun mitä vaan! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonnii! Meillä Koda ei kertakaikkiaan tahtonut tätä opetella, mutte yllätyksekseni Theddyltä homma hoitui! :) Vielä tosiaan pitää opetella, että malttais pitää vähä kauemmin suusa!

   Poista
 2. Tää on ihan huippu :D Saisinkohan mä meidän laiskimukset noukkimaan mun räkäpapereita? :P

  VastaaPoista
 3. Aww, kätevää. :D Mun koira varmasti oppis tuon mutta on eri asia viitsiskö se tehdä moista... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kannattaa sunkin kokeilla. On kuule kätevää ku ei tarvi ite kyykistellä ku koira nostelee tavarat lattialta! Seuraavaks opetan sen viemään ne ite roskiin.... :D Haha.

   Poista