12. helmikuuta 2014

Koiranulkoilutusvihkohärpäkesydeemi ja vähän muuta

 photo IMG_1409_zps1e800765.jpg photo IMG_1407_zps36f945aa.jpg photo IMG_1402_zpsacd787ca.jpg

Kenties jo postaustahtini hidastumisesta voi päätellä, että oon jälleen palannut kouluun. Päivät menee kuin siivillä, joten ei ihan riitä blogille niin paljoa aikaa kuin aikaisemmin, mutta eipä se mitään. Itse vaan oon tottunu päivittelee melkee joka toine päivä ainaki, niin tuntuu hassulta kun jättää monta päivää välistä. Noh, jokatapauksessa tässä sitä nyt ollaan ja kirjotellaan taas.

Koulun penkille tosiaan on palattu ja minun kohdallani se on tarkoittanut melko rentoa meininkiä. Toisilla sitä saattaa olla opinnäytetyöt vielä alkutekijöissään ja palveluntuottamisnäyttö vielä vaiheessa, mutta minulla on asiat niinkin mallillaan, että opettajat tänään vitsailivat, että mullehan vois todistuksenkin jo lykätä kouraan. Noh, kyllähän tuolla vielä tekemistä mullekkin riittää tälle keväälle ettei siinä. Mukava vaan ku saa huokasta helpotuksesta ku itellä kaikki tehtynä ja voi ottaa iha rennosti vain. Tänäänkin koulupäivään kuului mm. naisten olympia kiekon katselua. 

Päivät hurahtelevat siis koulussa ja illatkin rullaa liian äkkiä ohitte eikä siinä kerkiä ku koirien kans vähä touhuilla. Kameraankaan en oo jaksanu koskia aikoihin, tai ainakaan raijata sitä ulos, koska sää siellä on niin kamala. Liukasta.. märkää.. en tykkää! Siis nytkin jos katsoo ikkunasta ulos niin siellä näyttää tältä..Houkuttaako mennä ulkoilemaan tuonne? No minua ei ainakaan, mutta koirien kanssahan se on pakko, mutta kameraa en todellakaan vaivaudu ottamaan mukaan, vaikka yleensä se roikkuu aina mukana. Kodakin vihaa mennä ulos nyt kun on liukasta. Sen tuska huokuu sen ilmeestä kun se sipsuttaa liukkaalla tiellä. Theddyllä ei tietenkää oo mitään ongelmaa. Se loikkii loskapaskasessa ojassa ihan mielellään. Koda ei sinne astuisi vaikka maksettaisiin. Koitappa siinä sitten ite pysyä pystyssä, kun yks hulivili hyppii ojissa ja toine hidastelee ja pyrkii kävelemään keskelle tietä, missä ei ois nii märkää ja liukasta. Mmm, että silleen. Eli toivoisin kovasti ne ihanat paukkupakkaset takasin, kiitos!

Asiasta toiseen. Pienten kuulumisten ohessa ajattelin esitellä teille mun koiranulkoilutusvihkohärpäkesydeemin. Se mikä se on selviää kohta, mutta mun on siis ollu tarkoitus esitellä tätä ties kuinka monta kertaa, koska oon ottanut sen käyttöön jo viime lokakuussa, mutta esittely on aina jotenkin jäänyt unholaan. Tässä se nyt kuitenkin tulee,  saanen esitellä.. koiranulkoilutusvihkohärpäkesydeemi.

 photo IMG_1417_zps4339c61d.jpg photo IMG_1418_zps463223ae.jpg photo IMG_1419_zps215afcce.jpg photo IMG_1421_zpsf3e57e53.jpg

Elikkäs. Alotin lokakuussa pitämään tämmöstä vihkoa, johon kirjaan kaikki koirien ulkoilut ylös. Miksikö? No hmm. Oikeastaan siksi, että oon semmonen ihminen joka tykkää listata asioita ja laittaa kaikkia tämmösiä ylös. Ja onhan tästä ollut hyötyäkin. Ostin siis tommosen random vihkosen, jonka tuunasin asiaan kuuluvasti. Vihkoon kirjaan aina mikä lenkki ollaan käyty, eli siis mikä reitti ja kauanko on mennyt aikaa. Näin oon aina yrittäny pitää, että käytäs monipuolisesti eri paikoissa lenkeillä, kun pystyn vihkosta tarkistaan millon viimeks ollaan menty mikäkin lenkki jne. Sitten mulla on ollut tapana laittaa aina hymy naama semmosen päivän jälkeen, kun on ulkoiltu 2h tai yli. Tosin tähänhän mä en laita mitään muutamien minuuttien pissatuksia, vaan kunnon pitemmät ulkoilut päivän mittaa. Niin ja tapanani on myös ollut tulostaa ja liimata aina yhden sivun lenkkeilyjen ajalta otettu kuva toiselle sivulle ja näin sitä on kiva myöhemminkin aina selailla. Ja tosiaan kohta 4kk oon laittanu joka päivän kaikki ulkoilut ylös yhtäkään unohtamatta.

Tämmöstä tällä kertaa. Palaillaan astialle!

2 kommenttia:

 1. Woow mitä mun silmäni näkivätkään! Siellähän on meiän aivottomatki päässy komeilemaan! Mun piti alottaa samanlainen vihko ja koko vihkokin on jo tehty, mutta tekstit puuttuu. Ei millään muista/ehdi/jaksa laitella ylös mitään. :D Meillä toimii siis nykyään vaan treenivihko, hyvä kun sitäkään muistaa täytellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, siellähän nekin palleroiset tapittaa :) Mää taas en voi millään jättää merkkaamatta enää, kun oon tottunnu. Ahistaa heti jos on unohtu laittaa :''d

   Poista