25. helmikuuta 2014

Haasteen 6. päivä / Näytät hyvältä oikeelt ja vasemmalta ♫

 photo aaamu_zpsc1bf50e1.jpg photo naamahiukset_zps03e51661.jpg  photo taumlrkeintauml_zps0b7fd0d1.jpg  photo ruoka_zpsbbe7956c.jpg photo Paumlivauml_zps9d1177e0.jpg  photo paumlivaumlnkuva_zps479e5e47.jpg  photo ilta_zps91f5f5c3.jpg

Mun päässä ei liiku mitään... muutakuin.. mun jopon tarakalla.. mun jopon tarakalla.. ♫ Kiitos siis tuon alla olevan kipaleen. Nimittäin kuulin sen tänään pari kertaa liikaa autossa, kun käytiin viemässä sisko sinne Vaasaan. Mulla on ihan semmonen fiilis, että mä en tuu tänä yönä saamaan unta, koska päässä soi tämä biisi. En siis rakastunut tähän biisiin, mutta se todenteolla onnistui takertumaan jonnekkin hyvin syvälle mun päähän. Valitettavasti. ÄÄÄH. Oikeasti tämä on kamalaa. ♫ Sä istut siihen sopivasti voin kyytsää sut vaikka kotiin asti.. mun jopon tarakalla.. mun jopon tarakalla ♫  Harmi ettei mulla ole jopoa... Varoitan siis kuuntelemasta tuota biisiä. Pelkään että se takertu muhun koko loppu iäkseni. No okei, ehkä tämä on ohi viimeistään aamulla kun herään uuteen päivään. Ainakin toivottavasti.

En kertakaikkiaan kykene saamaan tähän mitään järkevää tekstiä aikaan. Kuvat siis puhukoot puolestaan ja kertokoot tästä päivästäni, koska sanoja en saa aikaan. Palaillaan paremmalla menestyksellä huomenna!
 


HUOM. Tämä postaus on siis eiliseltä päivältäni. Tein tämän eilen, mutta en aivan kerennyt julkaista sitä ennenkuin netti lopetti yhteistyön kanssani. En viitsinyt tätä roskiinkaan heittää, joten julkaisen sen nyt hieman myöhässä. Eli tosiaan eilisen päivän hulinoita nämä. Ja voin kertoa, että tuo biisi lähti päästäni yön aikana, mutta arvatkaa palasiko se juuri..?!? Murr... Joka tapaksessa tänä iltana tulee sitten vielä toinen postaus, joka kertoo tämän päivän seikkailuistani! Eli palataan pian :)

4 kommenttia: