25. helmikuuta 2014

Haasteen 7.päivä / Iloa auringosta

 photo aamu_zps8f22aab4.jpg photo naamahiukset_zps959401af.jpg photo ruoka_zps4caad2f6.jpg photo paumlivauml_zps0c2c70ff.jpg photo ilta_zps3125d1d6.jpg photo taumlrkeintauml_zps2c0afc8e.jpg photo paumlivaumlnkuva_zps0cd5c291.jpg

Lintujen laulua. Auringon paistetta. Kevään tuulahdusta. Lumen alta paljastunutta kaunista luontoa. Tästä kaikesta on tänään nautittu oikeen sydämen kyllyydestä, vaikka oonkin tässä toivonut niitä kovia pakkasia ja lunta takaisin, niin kyllä tämäkin nyt kelpaa. Varsinkin tää aurinko on ihan jees! 

Heti aamusta kun aurinko alkoi nostaa päätään, niin mentiin kullan kanssa pitkästä aikaa ihan kahdestaan pikku kävelylle ja käytiin kurkkaamassa läheisen järven tilanne ja itseäni houkutti saalistaa.. tai siis löytää saukko. Nimittäin olen kuullut huhuja, että siellä ois saukon jälkiä ollut. En oo koskaan nähny saukkoja ja semmonen taapertaja ois kiva ikuistaa kameralle. Tosin eihän mulla ollu ees kunnon kameraa mukana. Puhelimella vain ikuistin pari keväistä maisemaa, eikä näkynyt vilahdustakaan mistään elukasta. Kenties mää vielä joskus semmoseenkin törmään.

Päivällä huristeltiinki sitten äitylin ja poitsujen kanssa sinne meidän lemppari ulkoilureitille, Houraattiin. Siellä ei lumesta ollut paljon tietoakaan, mutta isoja vesilätäköitä kyllä löytyi Theddyn iloksi. Voi sitä riemun määrää kun se kirmasi lätäköstä toiseen, lits läts. Kamerakin viuhui tietysti mukana, jotenka tähän loppuun heittelen vielä muutamat kuvat sieltä lenkiltä.

Sen verran vielä höpöttelen, että kertoilen vähä Theddyn uudesta lemppari illanvietto tavasta. Nimittäin saunomisesta. Tänä iltana käytiin poitsun kanssa rentoutumassa saunassa ja voi luoja miten tuo karva-apina tykkää makoilla siinä saunanlattialla. En ollut uskoa silmiäni kun se ekan kerran marssi saunaan joku aika sitten ja päätti jäädä siihen rentoutumaan. Nykyään sen on aina pakko päästä ees hetkeks löylyihin ja sitä saa oikeen hätytellä pois. Meillä ei vissiin hirveen lämmin sauna oo, ku tuommonen karvamonsteriki siellä muka viihtyy ilman, että tulee liian kuuma :D Kellään muulla kokemusta saunaa rakastavista koirista?!

 photo DSC06124_zps91cb17d4.jpg photo DSC06114_zpsb5247e13.jpg photo DSC06182_zpsd7afe6fa.jpg photo DSC06210_zpsaf04438f.jpg photo DSC06113_zps4f0ec9d0.jpg photo DSC06216_zps0f45acc3.jpg

Mainittakoot vielä, että tuolla Houraatin alueella on kuulemma havaittu karhu useampaankin kertaan. Voin sanoa, että jos sattuis meitä tuleen vastaan yhtään poikia isompi nallukka niin varmasti valahtais köntsät housuun itse kullakin. Hyi kamala. Toisaalta oisko ees upia ikuistaa kameralle vaihteeks vähä isompi nallukka näitte lappalaisten sijaan. Okei, ei kiitos. En tahdo karhun tallustelevan vastaan.

Ps. Mihinhän tää haaste mut vielä ajaa?! Nyt jo siinä pisteessä, että piti toi kamera saunaanki asti raahata :D Saa nähä mitä vielä..

13 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia ja toivotaa, ettei tuu karhu vastaa. :D

  VastaaPoista
 2. aivan upeita ja tunnelmallisia kuvia! :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Harmittaa vähän ku se on puhelin räpsy, mutta hyvinhän se toimii noinkin :) Ei sitä aina järkkäriä tarvitse hyviin kuviin!

   Poista
 4. Haha voi että mä nauroin ku näin ton saunakuvan! ::D Mut aivan mahtavia nuo kuvat koirista!

  VastaaPoista
 5. Nää kuvat on ihan fabulous!!!!!!!! Pääsispä itekki tuommoiseen maastoon ;__;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijh, kiitos hurjasti 8) Nuo Houraatin maastot on kyllä mahtavat. Niissä kelepaa olla. Meillä on kaikki koirat aina rakastaneet juosta tuolla. Jo edesmenneen Danskunkin lempparilenkkipaikka oli nuo metsät. Harmi ettei siellä tule kuitenkaan käytyä niin usein, kun tosiaan autollakin sinne matkaa jonkun verran. Toisaalta ei ainakaan kyllästy tuohon paikkaan kun ei joka lenkkiä siellä vietä :)

   Poista