14. helmikuuta 2014

Hyvää ystävänpäivää!

Kuten otsikkokin jo kertoo, niin tulin toivottamaan teille kaikille rakkaille lukijoilleni oikein ihanaa ystävänpäivää merkatkoon se teille jotain tai ei. Itselleni ystävänpäivä ei mikään iso juttu ole, mutta jotain se kuitenkin merkkaa. Pienenä sitä aina väsäs kavereille kortteja ym. Tietysti, koska siihen oli koulussa opittu, mutta nykyään se tapa on jäänyt. Jokatapauksessa olen ruukannu aina ystävänpäivisin antaa poikaystävälleni lahjan kuten myöskin tälläkin kertaa. Myös teitä lukijoita varten tulin tänne ystävänpäivää toivottamaan ja poikien kanssa poseerattiinkin ihan ystävänpäivä tunnelmissa teitä varten, joten ei tämä ystävänpäivä kuitenkaan ole ihan  tavallinen päivä muiden joukossa. 

Tuosta ystävänpäivä fiilistely kuvastamme saatatte huomata, miten Koda ei ole niinkään innostunut näistä mun hömpötyksistä, mutta koska mamma käskee nii onhan se pakko. Theddy taasen on aina yhtä innoissaan, ihan sama mitä hassua keksin nii se on mukana. Kodaltaki oisin vähä kaivannu hymyä huuleen, mutta ei niin ei. Olihan tuo sydän ny aika nolo. 

Minulla ei ole tapanani viettää tätä kyseistä päivää mitenkään ihmeellisemmin. Jos teillä on jotain ystävänpäivä perinteitä, niin kuulisin niistä mieluusti kommenttilaatikossa. Ehkä saan niistä ideaa omalle ystävänpäivä perinteelle. Tänään tiedossa kuitenkin voisi olla jonku ihanan leffan katsomista kera rakkaan. Saas nähdä, mutta hei, viettäkäähän te ihana päivä poikaystävienne/tyttöystävienne taikka ystävienne kanssa. 
Minä kiitän ja kuittaan!

ps. Heti kun selkänsä käänsi niin Theddy iski hampaansa mun askartelua varten säästettyihin pahveihin. Kiitos kakara! Arvostan.


pps. On pakko jakaa vielä tämä kuva, jonka googlesta nappasin. Hihi, okei okei, nyt poistun... :D

8 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää sullekin! Minä en myöskään paljoa ystävänpäivää ihmeellisemmin vietä, mutta näin perjantaina voisi ehkä maratoonatakin romanttiset komediat tuolta hyllystä - tai ehkä katson vain The big bang theoryä... (melkeinpä sama, höystettynä nörtteilyllä vain, luulisin) :DD

  VastaaPoista
 2. Ihanaa ystävänpäivää sullekkin! Aateltiin poikaystävän kanssa kokata tänään yhdessä kolmen ruokalajin illallinen. Saas nähdä mitä tulee, kun kumpikin kokkaa niin harvoin :D Itse ajattelin yllättää poikaystävän jollain pienellä lahjalla ja sitten koristelen meidän olohuoneen tosi nätiksi, kun juuri remonttikin on saatu valmiiksi ja siinä on iso tila, kun sohvakin puuttuu vielä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, kuulostaapa ihanalta! Meillä menee poikaystävän kanssa totaalisesti hermot toisiimme jos menemme yhdessä keittiöön.. :DD Mutta ihanaa iltaa teille!

   Poista
 3. Hahaha Kodan ilme on aika mainio! :-D Hyvää ystävänpäivää myös sulle! Ei meilläkään mitään itse perinteitä ole ystävänpäiviksi, tänään aateltiin pitkästä aikaa käydä jossain 'hienommassa' paikassa Janin kanssa syömässä ja jotakin leffaa katsoa. :) Jani ite varmaan vastais tähän kysymykseen "hyvää ruokaa kalliilla ja jääkiekkoa!!!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koda kärsii... :D
   Hahha :D Nonni! Mainiota. Me Markon kanssa inhotaan käyä julkisella paikalla syömässä.. jotenki ahistavaa, mutta hei, ihanaa iltaa teillekki!

   Poista
 4. Hyvää ystävänpäivää päivän myöhässä siullekin. :3
  Haha voi Theddy. :D

  VastaaPoista