27. helmikuuta 2014

Haasteen 9.päivä / Makkaraa ja olla löllöttelyä

 photo aamu_zps7a8684cc.jpg photo naamahiukset_zps0c8e6f4d.jpg photo ruoka_zps8cd04daa.jpg photo paumlivauml_zps16ea87da.jpg photo taumlrkeintauml_zps4cbc35f0.jpg photo ilta_zpsab989831.jpg photo paumlivaumlnkuva_zpsa45332af.jpg

Kukkuluuruu taas. Tänään ei niin kaunista säätä saatu kuin parina viimepäivänä, mutta ei se mitään. Päivästä nautittiin silti äitin, iskän, sekä karvanaamojen kanssa makkaraa paistellen eräällä kodalla (Koda..kota..hihi) ja sepä taisikin olla päivän kohokohtani. Muuten oonki sitte vaa olla löllötelly ja muutaman palasen saanu palapeliinki aseteltua. Hitaasti, mutta varmasti sekin valmistuu. 

Plääh. Mulle iski jo semmonen "ääääk loma loppuu ihan kohta yhyy en tahdo" -paniikki. Tiedättehän mitä tarkotan? Vielä olis muutama ihana vapaapäivä edessä, mutta nyt jo pitää murehtia, että kohta se loppuu. Aina sama homma. No jaa, enköhän mää saa näistä vikoista loma päivistäkin kaiken ilon irti vaikka tuo murehtiminenki jo alko. Toivottavasti ainakin. Ei mulla kyllä mitään suunnitelmia ole tuleville päiville. Jotain hassun hauskaa ois kiva keksiä, mutta arvatkaa keksinkö. Oon niin tylsä. Oikeesti. Yhh. Mulle tulee nykyään melko usein fiilis, että pitäis keksiä jotain järkevää kivaa tekemistä, eikä vaan tuhlata aikaa johonki jonninjoutavaan, mutta silti en keksi mitä se muka järkevämpi tekeminen olis. Jep, vaikeeta on. 

Loppukevennykseksi ajattelin jakaa vielä tämän päivän temppuharjoitukset Theddyn kanssa. Temppuna siis kuplien puhaltaminen veteen ja temppurinkiä varten taas kuvaillaan videolle. Tosin tämä video oli nyt vielä muutaman minuutin harjoittelun tulosta, joten kenties kuvaan vielä uuden videon myöhemmin. Mutta että tämmöstä :)

2 kommenttia:

 1. Mul on niin toi sama et esim. ku töistä pääsee vapaille nii mietin jo ekan päivän jälkee et yhyy kohtaha sitä työt jo alkaa tms. :D Vaikea nauttia vikoista päivistä mikä on kyllä tyhmää.. Tulee myös juurikin olo, että pitäis tehä jotai järkevää eikä vaan maata ja tuijottaa tv:tä mutta toisaalta, sen takiahan vapaat on.. :D Silleen.. :D

  Ja söpö temppu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Ihmismieli on hassu :F
   Yritin saada Kodanki tekeen tuota temppua mutta se veti kauheet hepulit ku nenä koski veteen... :DD

   Poista