31. joulukuuta 2013

Viimeistä viedään

Vuoden viimeinen postaus. Huhhuih. Kyllä se aika vaan rientää nopeampaa mitä vanhemmaksi tulee. Tai siis siltä se ainakin tuntuu. Näin vuoden viimeisenä päivänä on hyvä vähän kelata taakse päin ja muistella kulunutta vuotta, ennenkuin säntää seuraavaa kohti uusin kujein. Täällä blogin puolella ajattelin laittaa vuoden tapahtumat esille kuvakollaasein joka kuukaudelta, sekä muutamalla sanalla.

 photo tammikuu.jpg
Tammikuu
Aloitin bloggaamisen. Koirien, sekä poikaystävän kanssa alettiin retkeillä luonnossa oikein urakalla ja nautittiin lumisesta talvesta. Koirilla riitti myös koirakavereita ja Theddy oli vielä niin napero. Hih :3

 photo helmikuu.jpg
Helmikuu
Aikalailla meininki oli samanlaista kuin edellisessä kuussakin. Theddyllä varsinkin vauhtia riitti ja Kodan alkoi olla vaikea pysyä pikkumiehen vauhdissa (nykyäänhän se ei pysy perässä laisinkaan).

 photo maaliskuu.jpg
Maaliskuu
Tuli jotenki todella iloinen fiilis tämän kuun kuvia katsellessa. Maaliskuussa retkeiltiin todella todella paljon ja kuvista päätellen on ollut aivan ihania ilmoja, joten ihmekkös tuo. Kuviakin oli aimo annos tältä kuulta.

 photo huhtikuu.jpg
Huhtikuu
Luontoretkillä alkoi havaita jo kovasti kevään merkkejä ja niitä tuli tottakai ikuistettua myös kameralle melko paljon. Minusta kuoriutui myös kunnon lintubongaaja ja kävin useammankin kerran lintutornilla ihastelemassa lintujen tuloa.

 photo toukokuu.jpg
Toukokuu
Tästä kuusta mieleen muistui ensimmäisenä se, että täytin huimat 18v. Vautsi vau. Theddystä kuoriutui heti alku kesästä hirmuinen vesipeto, jota sai olla joka päivä viemässä polskimaan. Olin myös ensimmäisellä vaelluksellani perhossa luokan kanssa. Matkaa taisi tulla talsittua n. 15km, jos en ihan väärin muista.

 photo kesaumlkuu.jpg
Kesäkuu
Aaa kesän lapsi mä oon ♫ Ihana kesäloma. Paljon yhteista hassuttelu aikaa pikkusiskon, sekä rakkaiden ystävien kanssa. Aikaisia kesä aamuja kera kameran ja koirien. Voi ettäh.. Ihanaa.

 photo heinaumlkuu.jpg
Heinäkuu
Paljon rentoa oleskelua mm. riippumatossa loikoillen ja hyviä kirjoja ahmien. Heinäkuun kuvakansiosta löytyi myös tavallista isompi läjä kuvia, eli kamerakin on ollut ahkerassa käytössä. Myös ihania myöhäisiä iltoja rakkaiden ystävien kanssa.

 photo elokuu.jpg
Elokuu
Kesän muuntautumista syksyyn ja sen valokuvausta. Luonnossa liikkuminen oli ihanaa kun sai samalla syödäkeen ihania metsän herkkuja. Tässä kuussa myös pieni kissakuume meinasi vallata minut, koska pääsi ihastelemaan enon, sekä mummun ihania kissanpentuja.

 photo syyskuu.jpg
Syyskuu
Ihania syksyisiä kuvia. Kauniita värejä luonnosta. Aivan super mahtava Pallas-Hetta vaellus ruskan aikaan kera ihanian luokkalaisten. Kaiken ihanuuden keskellä myös hirvikärpäsistä kärsimistä lenkeillä. Hyi olkoot.

 photo lokakuu.jpg
Lokakuu
Kylmeneviä ilmoja. Ensilumien riemua. Uuden saunan valmistuminen.. jippii! Sekä hyviä päätöksiä terveyden kannalta, kuten mm. tupakoinnin lopettaminen ja alkoholin vähentäminen. Itse asiassa lokakuun loppupuolelta lähtien en ole tippaakaan alkoholia juonut, jos ei ehtoollisviiniä lasketa..

 photo marraskuu.jpg
Marraskuu
Myrskyisää. Eino myrskyn tuhoja, sekä Theddyboyn tuhoja. Theddyllä oli oikein joku huligaani kuukausi ja se alkoi olla ihan mahoton. Siltä myös päätettiin leikata pallit. Kovin suurta vaikutusta leikkuu ei meidän Theddyyn kuitenkaan tehnyt..

 photo joulukuu.jpg
Joulukuu
Vilinää vilskettä helinää helskettä ♫ Ihanaa joulunaikaa. Minä jouluihmisenä nautin suuresti. Suurta iloa pursuva kuukausi. Paljon myös omia askarteluja ja osa myös DIY postauksina täällä blogissa. Vaikka säät ei joulukuussa niin suosineetkaan, niin kyllä sitä joulufiilistä silti oli.

Kokonaisuudessaan todella hyvä vuosi ja innolla puhkuen kohti seuraavaa!

Näihin tunnelmiin on hyvä päättää tämä vuosi täällä blogin puolella. Toivotan jokaiselle lukijalleni riemukasta uutta vuotta ja juhlikaahan nätisti! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti