5. joulukuuta 2013

Kesämuistelointi -haaste


Köhköh. Ätshiuuh. Niisk Niisk. Oi kyllä, minä ollen jälleen kerran sairaana. Kerkesin viettää pari antoisaa päivää työharjoittelussani pienten muksujen kanssa, mutta sitten heti minun heikko vastustuskykyni romahti ja kunnon räkätauti pääsi jylläämään ja otti vallan. Oon viimepäivät maannu sängyn pohjalla maristen ja voihkien, mutta nyt on ainakin sen verran parempi olo, että jaksoin raahautua tietokoneen ääreen ja blogin kimppuun. Ja nyt kun olo on mitä on ja ulkona sääkin on mitä on, niin tekee aivan mieli muistella viime kesää. Oijh, väkisinkin nousee hymy korville kun sulkee silmänsä ja kelaa viime kesän lämpöisiä ajatuksia läpi.  

Tämän kesämuisteloinnin toteutan haasteen merkeissä. Sillä nappasin haasteen lukemastani My happybubble nimisestä blogista. Haasteen ideahan on siis seuraavanlainen:

"Laita seitsemän kuvaa viime kesästäsi, selitä kuvat vain yhdellä sanalla ja haasta sen jälkeen muita blogeja tekemään sama."

 photo 7Tyyneys.jpg photo 2Luonnonherkut.jpg photo 4Lintubongaus.jpg photo 5Vesi.jpg photo 6Makkara.jpg photo 3Aamukaste.jpg photo 1Valo.jpg

Kieltämättä oli kyllä hirmuisen vaikea valita kaikista kesän kuvista vain ne seitsemän, mutta nämä seitsemän valikoituivat parhaimmiksi, koska niistä heräsi itselle niin voimakkaat kesämuistot. Vaikka minä itse rakastankin talvea, niin kyllä sitä kesääkin tuli hirmuinen ikävä tätä tehdessä. 

Mutta tosiaan.. haasteeseenhan toki kuuluu myös haastaa toisia bloggaajia. Päätin, haastaa seuraavat viisi blogia:

2 kommenttia:

 1. Ihana tää haaste!

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo määki tykkäsin kovasti tästä :) Kesää on mukava muistella tämmösinä pimeinä päivinä.

   Poista