23. joulukuuta 2013

Lumihiutaleita hiljalleen, sataa maahan lumivalkoiseen

 photo DSC02577.jpg photo DSC02597.jpg photo DSC02524.jpg photo DSC02509.jpg photo DSC02629.jpg

Pöö! Minä täällä taas... Oonpas ollu ahkera postailija viime päivinä. Noh, ei kai se mitään tai ketään haittaa jos rustailen tänne päivittäin.

Tänään ollaan saatu iloita kunnon lumisateesta. Vihdoin. Jiiihaa! Koiratkin niin riemastuivat, kun sai taas temmeltää valkoisessa maassa. Tottakai piti sitten lähteä koirien, sekä rakkaan siskoni kanssa nautiskelemaan lumen tuprutuksesta ulkosalle. Mentiin meren rantaan kera kameran, joten muutama kuvakin tuli siis näpsittyä. 

Hmm... Tässä kun tarkemmin aloin noita ylläoleviakin kuvia tarkastelemaan, niin hokasin, ettei me siskon kanssa kyllä näytetä lainkaan siskoksilta. Ollaan täysin erinäköisiä. Se on jännä, kun yleensä sisaruksista löytyy edes jotain samanlaisia ulkonäöllisiä piirteitä. Meistä niitä kyllä saa etsiä, jos niitä edes onkaan. Saa hihkaista, jos löytää meistä joitain samanlaisia piirteitä. 

Mutta tosiaan.. tuota valkoista ihanuutta satelee yhä lisää ja hyvä niin. Toivottavasti ei vain kerkeä sulaa pois. Kiitos!

5 kommenttia:

 1. Kylläpäs näytätte siskoksilta, aika paljonkin! :D Niin samanlaiset kasvonpiirteet, silmät, hymy.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeesti! :D Wautsi wau. Oot vissiin ensimmäisiä jotka näkee meissä samaa! Hassua.

   Poista
 2. Lunta :o täällä tulee vaan vettä ja ihan koko ajan D:
  ps. Kaunis olet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin on kärsitty vesisateista, mutta tänään on onneksi saatu lumi maahan! Toivotaan sinnekkin suuntaan lumisateita vesisateiden sijaan :)

   Poista