8. joulukuuta 2013

Luminenut ilakoi

 photo DSC01305.jpg photo DSC01198.jpg photo DSC01297.jpg photo DSC01347.jpg photo DSC01354.jpg photo DSC01433.jpg photo DSC01497.jpg photo DSC01504.jpg photo DSC01609.jpg photo hyppykeppi.jpg

On ollut ihanan luminen viikonloppu. Koirien kanssa ollaan kyllä saatu remuta lumisilla pelloilla oikein sydämiemme kyllyyksistä. Eihän sitä malta edes sisälle palata kun ulkosalla olis niin paljon kaikkea kivaa tekemistä. 
Koiria on ollut ihana kuvata lumisessa maastossa. Jotenkin ne sopivat sinne niin hyvin. Harmi vaan, että kamera ei ole yhtä innoissaan talvisista kuvista, mutta hyvin se on jo pari edellistäkin talvea ja paukkupakkasia kestännyt, joten pointsit sille! 

Saatatte muistaa, että pari postausta sitten valitin, kun olin taas saanut kunnon räkätaudin. Noh, vieläkin on kyllä pää täynnä räkää ja muutenki kovin tukkonen fiilis, mutta ei sitä malta olla lenkkeilemättä koirien kanssa, vaikka ehkä pitäisi, jos haluaisi kunnolla parantua. Siitä herääkin kysymykseni teille muille, jotka koiria omistatte...

Miten hoidatte koirien lenkityksen, jos itse olette sairaana?

Meillä menee yleensä niin, että jos olen oikein kamalan sairas, etten yksinkertaisesti kykene viemään koiria ulos, niin silloin joku muu perheen jäsen käyttää pojat pissillä ja vähän lenkilläkin. Eli minulta kyllä näitä apureita löytyy, mutta silti en malta olla liian kauan pois koirien lenkitysten parista, vaan palaan lenkkeilemään heti kun vain kykenen, vaikka tauti vielä vähän jylläisikin. Ja sehän saattaa olla huono juttu, tiedän. Mutta miten te, joilla ei ehkä ole näitä apureita käytettävissä kun sairastutte?  Olisi ihan mielenkiintoista kuulla, miten eri koiraihmiset toimivat sairastuessaan. 

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia taas kerran. :3

  Meillä poikkis vie koiran jos oon kipee mut alkuvuodesta kun olin pahasti keuhkokuumeessa niin äiti tuli ja vei koiran niille kun poikkiksella oli pitkiä päiviä töissä ja minä en saanut enkä pystynyt liikkumaan sohvalta mihinkään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Niinjustiinsa. Hyvä, että sinultakin niitä apureita löytyy!

   Poista
 2. Tännekin vihdoin satoi lunta, ei kyllä mitenkään yhtä paljon kuin siellä. Pitänee ruveta harkitsemaan muuttoa pohjoisemmaksi. :D

  Meillä yksinasuvana Magi pärjää sen pari päivää korttelilenkeillä, jos kyse ei ole muusta kuin flunssasta ja kuumeesta, mutta jos oikeasti olen vuoteenomana niin äiti tai sisko tulee lenkittämään. Harvoin olen onneksi niin pois pelistä, etten itse pääse raahautumaan ulos, mutta hyvä tietää, että apu on noinkin lähellä kuin tien toisella puolella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi :3 Joo täällä tuota lunta on jo ihan kivasti!
   Noniiin, hyvä että sieltäkin sitten löytyy lenkkiapua jos sitä tarvitaan. Uskoisin, että meilläkin pojat kyllä pärjäisi pari päivää pikku lenkityksillä jos sairaana olen, mutta ihtelle se taas tuntuu niin vaikialta :D

   Poista
 3. Ihania lumikoiria! :)

  Meidän koiruudet on onneksi sen verran helppoja tapauksia että ne pärjää kyllä muutamia päiviä vallankin hyvin ilman pitempiä lenkkejä, pissatuksetkin hoituvat takapihalla tarvittaessa. Eihän se mukavaa ole ja lenkittömyyttä pyritään välttämään mutta cavalierit ovat suht sopeutuvaista sorttia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihaniahan ne :)
   Aaa. Noniin. No hyvä ettei teilläkään koiruudet sitten aivan sekoa, jos eivät pääse pariin päivään kunnon lenkeille.

   Poista