18. joulukuuta 2013

Jo pipolakki ja punatakki on juhlakuntoon laitettu ♫

 photo DSC01915.jpg photo DSC02020.jpg photo DSC01919.jpg

Pari postausta sitten intoilinkin jo kovasti joulusta ja tein joulufiilistely postauksen. Tänään voisin jatkaa hieman sitä samaa linjaa, jonka jo silloin aloitin. Olen nimittäin nyt tämän alkuviikon toiminut joka ilta tontun tehtävissä ostellen, sekä paketoiden lahjoja. Hih, se vasta hauskaa puuhaa onkin. Tykkään kovasti. Musta tulis kyllä loisto tonttu! :3

Nyt mulla on paketeissa jo kaikki lahjat, paitsi muutama omatekoinen lahja on vielä tuloillaan, joten tonttuiluni jatkuu vielä joku ilta. En ymmärrä miten jotkut eivät yhtään tykkää lahjojen paketoinnista. Mikäs sen mukavampaa kun laittaa ihanat joululaulut soimaan ja tonttuilla paketeiden parissa laulujen tahtiin. Ja kenties hörppien samalla glögiä.. nams!

Multa on myös kyselty, että mitäs minä itse olen joululahjaksi toivonut, jotenka voisin muutaman toiveeni tässäkin mainita;
 • Lumikengät.. Olen jo melko pitkään haaveillut lumikengistä. Minulla kun on talvisin tapana samoilla koirien kanssa metsissä ja pelloilla, niin se sujuisi huomattavasti mukavemmin, jos jalasta löytyisi lumikengät. Nyt sitten tajusin laittaa tämän yhdeksi joululahja toiveekseni. Jos nämä satun jouluna paketista löytämään, niin sitten pitäisi toivoa kyllä niitä kunnon lumihankiakin, joita ei ainakaan vielä ole näkynyt..
 • Jumpsuit.. Olen onnistunut rikkomaan entisen jumpsuittini, joten ois mahtava saada uusi. Mieluiten joku ihanan hassun värinen. Saunan jälkeen on niin kätevä sukeltaa tähän asuun, jotenka toivottavasti tämäkin toiveeni toteutuu.
 • Tossut.. Jumpsuitin lisäksi saunan jälkeen olis ihana vetästä pehmoiset tossuttimet jalkoihin. Hih :3
 • Otsalamppu.. Näin talvisina ja syksyisinä iltoina otsalamppu on ainakin minulle ehdoton kaveri lenkeillä. Omistan tälläkin hetkellä yhden, mutta se on melko kehno versio, joten olisi oikein mukava saada uusi ja vähän tehokkaampi kapine mukaan pimeisiin iltoihin.
 • Joku lautapeli.. Kenties Monopoly taikka Rappakalja? Minulla on tainnut lapsesta saakka olla tapana kirjoittaa pukin toivelistaan joku lautapeli. Rakastan lautapelejä ja ne ovat aina olleet suuressa suosiossa meidän perheesä. Toivottavasti siis joku lautapeli löytyy paketista. 
Siinäpä siis muutama toiveeni. Minulla on vähän semmonen tutina, että nuista kaikki taitaapi paketeista löytyä, mutta saas nähdä. Ja innolla odotan löytyykö jotain ihan yllätyksiä! Onkos teillä kellään ollut yhtään samantapaisia lahjatoiveita kuin minulla? Ja löytyykös sieltä ruudun takaa yhtä innokkaita tonttuilijoita kuin minä? Kertokaahan toki :)

4 kommenttia:

 1. itse ainakin rakastan paketoimista ja lahjojen ostoa, muutaman oonkin jo paketoinut mutta huomenna aion paketoida kaikki lahjat ja sitä odotellen! :)

  VastaaPoista
 2. Minulla on lumikengät, ja ne on kyllä loistokapistukset! :D Kaverin kanssa on tullut eräjormailtua pitkiäkin matkoja talvisin, ja en olisi varmasti jaksanut edes puoleen väliin kävellä ilman lumikenkiä. Koirienkin kanssa olen seikkaillut metsikössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii! Varmasti tulis ahkeraan käyttöön itsellekin :)

   Poista