21. joulukuuta 2013

Kolme yötä jouluun on! ♫


 photo DSC02166.jpg photo DSC02196.jpg photo DSC02181.jpg photo DSC02214.jpg photo DSC02283.jpg


♫  Kolme yötä jouluun on,
laskin aivan itse eilen,
kun näin silmät tonttusen. 
Leivotaan ja siivotaan, 
kuusikin jo sulaa saa, 
kun kolme yötä enää on! ♫

Hih. Minä täällä kunnon jouluihmisenä fiilistelen taas vaihteeksi joulumielellä. Toivottavasti sieltä ruutujenkin takaa löytyy joulumieltä, eikä teitä ärsytä nämä minun jouluisat postaukseni. Noh, jos niin hassusti on, että alkaa tympiä tämmöset joulufiilistelyt, niin voin lohduttaa, että pianhan se joulu on taas ohi ja aletaan porskuttaa kesää kohti! Mutta joulu on vain kerran vuodessa, joten mielestäni sitä saa kyllä fiilistelläkin! 

Meidän olohuoneessa komeilee nyt joulukuusi. Minua harmittaa, kun en saanut raahata kunnon aitoa kuusta sisälle, joka olisi mielestäni ollut paljon parempi vaihtoehto kun tuo tylsä teko kuusi. Höh. Noh, näillä mennään! 
Tuo meidän kuusi on tänä vuonna jotenkin hauska, koska siihen on tungettu kaikki kuusen koristeet mitä talosta löytyy. Haha. Semmonen oikein täyteläinen se on. Pojat olivat ahkerasti koristelussa mukana. Koda seuraili nätisti vähän sivummalta, kun taas Theddylle sai vähän väliä ärähtää, kun meinasi kuusen pallot ja kaikki lähteä hieman parempiin leikkeihin. Onneksi Theddy lopulta tajusi hillitä itseään ja nyt saa kuusi komeilla olohuoneessa ihan rauhassa. 

Tosiaan. Itse kannatan mielummin kunnon aitoa joulukuusta. Siitä tulee enemmän semmonen jouluinen meininki. Toki se on hieman ärsyttävää, kun se alkaa varisemaan havuja lattialle jne. Ja kyllä minä tuon tekokuusenkin nyt siedän. Tosin jos kerran on tekokuusi, niin se voisi kyllä ihan hyvin olla semmonen valkonenkin. Semmonen ois melko hieno. Mutta kuten jo aikaisemminkin totesin, niin näillä mennään! Mutta mites siellä, joko on kuusi koristamassa? Vaiko tuleeko kuusta laisinkaan? Teko vai aito? Kertokaahan toki teidän joulukuusi perinteitä.

2 kommenttia:

 1. Me laitettiin eilen joulukuusi. Kovin usea ei varmaan olisi tänne kerrostaloon lähtenyt raahaamaan oikeata kuusta, varsinkaan kun ei edes olla jouluaattoa täällä mutta aitohan sen olla pitää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se teidän kuusi oli kyllä aika loisto mitä kuvasta näin..... : DDDD

   Poista