6. maaliskuuta 2014

Ei mun fiilistä pilata voi mikään ♫
Otsikkokin sen jo kertoo, mutta todellakin.. mun fiilistä ei voi pilata nyt mikään! Aivan huippua. En ees muista millon ois ollu näi ilone ja helpottunu olo. Kuten eilen mainitsin, niin tänään meillä oli opistolla opinnäytetyöseminaari ja arvatkaas.. sehän meni ihan nappiin! Olen niin tyytyväinen itseeni ja .. ja ... HII :3 Ihan sanoin kuvailematon fiilis ku se on nyt ohitte ja hommat hoidettuna. Mahtavaa! Kiitos nam.

Pysyttelempä näissä fiiliksissä tänään, mutta huomenna onkin sitten ihan toisenlaiset tunnelmat, kun koittaa elämäni ekat hautajaiset. Mutta mutta.. asia kerrallaan ja nyt on syytä iloita ja palkita itsensä tekemästään työstä. Tosin en oiken keksi miten itseäni palkitsisin.... kävin jo kovan keskustelun itseni kanssa mikä ois hyvä palkinto, mutta en löytänyt mitään sopivaa. No illalla pääsee ainakin saunaan rentoutumaan niin se voi olla sitten se palkinto, kun en kerran itselleni mitään herkkujakaan edes tämän kerran viitsinyt sallia :D Jos niin miten te palkitsette itseänne esim. koulutöiden valmistumisen jälkeen? 

Tästä alkaa myös viikonloppu itselläni. Kouluun sitten taas maanantaina, mutta toivottelen myös teille rakkahille lukijoille hyvät viikonloput jo tässä vaiheessa! 

4 kommenttia:

 1. Onnea onnistuneesta opinnäytetyöseminaarista ja tehtävien valmiiksi saamisesta. :)

  Itseni palkitsen yleensä jollain herkulla, joko karkit (köh) tai sitten jotain tosi hyvää ruokaa. :D Tai sitten ostan lehden, leffan, mh-nuken tms. itselleni. :D Tai sitte vaa hyvällä omallatunnolla kattoo tuntitolkulla vaikka Supernaturalia. :D Näitä palkintoja osaan keksiä itselleni vähä liianki hepposin perustein. XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :)
   Toi tuntitolkulla Supernaturalia kuulostaa hyvältä !

   Poista
 2. Oi onpa sulla ihanan väriset silmät! :---)

  VastaaPoista