2. maaliskuuta 2014

Haasteen 12.päivä / Joko nyt on maaliskuu?

 photo aamu_zpsccc4a045.jpg photo naama_zpsd67851c3.jpg photo ruoka_zps2b9154aa.jpg photo taumlrkeintauml_zps2d564dad.jpg photo paumlivauml_zps637ecf49.jpg photo ilta_zpsa9fe84bf.jpg photo paumlivaumlnkuva_zpsd53b8691.jpg

Huomasin eilen vasta julkaistuani päivän haaste postauksen, että perskules.. nythän on jo maaliskuu! Oikein säikähin ku päivämäärä olikin 1.3 eikä 29.2 niinku olin aatellu. Dorka mikä dorka. Joka tapauksessa oikein ihanaa maaliskuun alkua teille rakkahille lukijoille ja toivottavasti olette viettääneet mukavan viikonlopun ja ennenkaikkea hiihtoloman, jos joukossanne on teitä joilla myös alkaa huomenna opiskeluarki, kuten minullakin. Ja teille joilla loma vasta alkaa niin nauttikaahan kovasti! Mutta joo.. palataanpas minun sunnuntaipäivääni.

Päivän kohokohtani on ollut kun mun rakkauspakkaus tipahti polviaan myöten suohon. Oi kyllä. Oltiin keskellä mehtää, josta löydettiin pieni järvi/lampi ja sen ympärillä oli suontyyppistä maastoa. Noh, poikaystävä halus näyttää mulle kuinka Theddy muka käveli vetten päällä.. siinä samassa rytinässä se itse lumpsahti veteen :D Mukavasti oltiin rämmitty sinne paikalle umpi mehtää semmoset yks ja puol tuntia. Onneks löydettiin tie, jota pitkin päästiin nopeemmin takasi autolle ettei ton hölmön tarvinu hirveen kauaa tutista kylmissään, mutta joo hyvä reissu oli silti!

Päivän herkkuna oon nautiskellut tälläkertaa poikaystävän erikoispirtelösmoothielitkujuttua. Se sisälsi melkeinpä kaikkea mitä vain löytyi. Eli mysliä, banaania, omenaa, päärynää, appelsiiniä, puolukoita, mustikoita, tyrnejä.. hmm unohtukohan joku? Maku oli miten sen nyt sanoisi.. mielenkiintoinen!

Nyt ollaan muuten jo 2kk oltu syömättä mitään kakkaa, eli toisin sanoen mitään sokerista tai rasvasta tai muuta ällöä. Jeij, hyvä me! Joidenkin mielestä tää saattaa olla ihan idioottimaista, että ollaan ihan kokonaan oltu syömättä mitään herkkuja. Kuten esim. meillä iskä pitää mua ihan tyhmänä, ku en suostunu edes maistamaan jotain uutuus jäätelöä, joka oli hänen mukaansa maailman herkullisinta. Mä oon kuitenkin tätä kautta löytäny mun itsekurin. Oon aikasemmin luullu, että mun itsekuri on aivan säälittävä, mutta kappas.. jos sitä oikeesti jotain päättää niin kyllä sitä itsekuria näköjään löytyykin. Eikä oo ees vaikea napostella porkkanoita kun muut ahmii vieressä mun lemppari sipsejä ja muita herkkuja. 

Mutta sen enempää en höpäjä, koska ensinnäkin mulla menee hermo ku en pysty keskittymään tekstiini. Saattaa olla että tää on melkosta sepitystä, mutta toivottavasti ootte saannu ees jotain selkoa. Nuo yhet höpöttää tuolla olkkarissa niin kauhiasti että en pysty ees oikolukeen tätä tekstiä. Meillä kun on niin pieni talo, että kuiskauksetki kuuluu toisesta päästä toiseen päähän. Raivostuttavaa varsinkin näin ku yrität ite kirjottaa. Yleensä saan ne täksi ajaksi hiljaisiksi, mutta nyt ei onnistunu vaikka kuinka käskytin. En siis tarkoita koiria vaan noita kaksi jalkaisia hölösuita.

Noniin. Huomenna suuntaanki taas koulunpenkille, joten palaillaan!
Ps. Pakko laittaa vielä muutama ylimääräinen kuva tän päivän seikkailustamme. 

 photo DSC06794_zps4389d0ae.jpg photo DSC06807_zpsb5f64139.jpg photo DSC06818_zpse5a583df.jpg photo DSC06835_zps1d0cb665.jpg photo DSC06883_zps096f0e73.jpg photo DSC06985_zpseb80715d.jpg photo poumlsilouml_zpsb1651840.gif

2 kommenttia:

 1. Haha voi ei, että ihan suo-uinti. :D No onneks ei käyny kuiteskaa pahemmin.

  Ja ihana toi Theddyn ilme tossa 'tärkeintä' kuvassa. :D Muutenkin taas hienoja kuvia. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Yep. Meillä oli siskon kanssa tarkotus ottaa ihan kahestaan semmosenen söpö siskoskuva, mutta Theddy päätti väkisin änkeä tohon väliin... En tiä mistä se on nyt ton keksiny, että aina siellä missä kamera niin siellä myös hän :D

   Poista