25. maaliskuuta 2014

Kevättä rinnassa vaaterintamalla

Harvoin postailen mitään vaatteisiin tai ostoksiin liittyvää. Kenties juuri siksi, että niin harvoin käyn shoppailemassa, mutta viime viikonloppuna iski innostus käydä kierros kaupoilla. Metsästin lähinnä uutta kevättakkia, mutta matkaan tarttui vähän muutakin, jotenka miksipäs en esittelisi niitä täällä bloginkin puolella. Kiva saada vähän vaihtelua koirankarvoja ja kuraisia tassunjälkiä pursuaviin postauksiin!

 photo IMG_1841_zps9157476c.jpg

Tommosia huivihärpäkesydeemejä ei voi olla liikaa. Onnistun aina heittään näitä johonki hukkapiiloon, jotenka ostinpa parilla eurolla uuden tälläisen Ylivieskan Kärkkäiseltä. Tykkään ku näistä saa tarpeen tullen väännettyä vaikka ja mitä. Näin keväisin noi on lenkille enemmän ku tarpeellisia, kun pipolla tulee liian kuuma ja ilman paleltuu korvat. Vai pärjääkö joku ilman tämmöstä?!

 photo IMG_1882_zps052e9b81.jpg photo IMG_1958_zps4ae2a028.jpg

Hii :3 Sitten nämä rakkauspaidat, johon ihastuin Seppälässä ja mun oli ihan pakko kantaa ne kotia, vaikka en todellakaan ollut tullut paitoja ostelemaan. Hups. No kerrankos sitä vähän lipsuu! Näistä varsinkin tuo vasemmanpuoleinen on niin ihana, että ei sitä voinut millään ilveellä jättää kaupan hyllylle notkumaan. Ootteko kenties samaa mieltä? 

 photo IMG_2005_zps3e35adfd.jpg photo IMG_2008_zpsd14454a8.jpg

Ja entäs mitäs mukaan lähti h&mltä? Sieltä löyty tuo mitä etsimään lähdettiinkin, eli kevättakki. Tuo oli halpa ja täyttää just semmoset perus takin kriteerit mitä halusinkin ja ennenkaikkea on mukava päällä. Oikein passeli! Ja ainiin, tuo laukku lähti matkaan ihan puolivahingossa. Harvoin, miltei koskaan ostelen laukkuja, joten en osaa selittää miten ihmeessä tuon kiikutin kotia. Se vain osui silmään ja pakotti ostamaan, mutta onhan se ihana, ettei sen puoleen! 

Tässä olen vuoden/parin aikana saanut huomata miten jäätävästi mun vaatemaku ja tyyli on muokkautunut. Ennen sitä marssi suoraan miestenosastolle ja osteli lähinnä vain siltä puolelta ja harvoin tykästyin mihinkään naisten vaatteisiin. Kengät ja takit ja kaikki piti mielummin olla miestenpuolelta. Nyt en edes muista, että milloin viimeksi sitä on tullut ostettua jotain miestenvaatteita. Tosin miesten farkkuja rakastan kyllä edelleenkin ja käytänkin aina välillä. Tosin enemmän mä pysyttelen ihan naistenvaatteissa. Paljon on mieltymykset siis muuttunu tässä parin vuoden sisällä. 

Mutta joo, tämmöstä tällä kertaa! Nauttikaahan auringonpaisteesta jos sielläkin sattuu aurinko näin kauniisti paistamaan kuin tääläkin :)

12 kommenttia:

 1. AAH, ihanat noi kummatkin paidat ja toi laukku on ihan rakkaus! Harmi kun täällä päin ei kamalasti mitään kauppoja ole, shoppailen varmaan vielä harvemmin kuin sä :--(

  http://fuck-growing-up.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii ! Toi laukku tosiaan on rakkaus ♥
   Mäkin jos kuljen shoppailemaan, niin matkaa on n.20km kaupunkiin. Että ei senkään puolesta tule ihan joka päivä käytyä kaupoilla. Helpompaa on ostella netistä, mutta sitte aina kaikki ei oo just semmosia mitä on kuvitellu netin kautta tai ihan väärää kokoa.

   Poista
 2. Ihana toi takki ja samaten toi vasemman puoleinen paita! ♥ oon ettiny ite kaupoista tollasta takkia, mutta vielä ei oo tullu sopivaa kohalle.. :/

  http://sofiaidaanneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti suakin onnistaa takki etsinnöissä! H&Mltä ainakin löyty parikin eri vaihtoehtoa ton tyylisistä takeista :)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Nuo kaikki oli ihania, varsinkin tuo laukku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ♥ Kiva oli kyllä pitkästä aikaa löytää noinki paljon kaikkee ihanaa!

   Poista
 5. Ihastuin tuohon laukkuun! Mutta on kyllä kehumista muissakin :-)

  http://heavenonearth-juuuli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista