3. maaliskuuta 2014

Haasteen 13.päivä / Maanantai meininkiä

 photo aamu_zpsea630efc.jpg photo naama_zpsc0faaf41.jpg photo paumlivauml_zpsec4a50ab.jpg photo ruoka_zpsedc65e29.jpg photo paumlivaumlnkuva_zpsc8ed0ffb.jpg photo taumlrkeintauml_zps0df59dde.jpg photo ilta_zps5d29d1c3.jpg

Tättärää. Näin on pärähtänyt jälleen uusi viikko käyntiin ja mukavan rento maanantai takana. Mä en muista oonko mää koskaan oikeestaan vihaamalla vihannu maanantaita. Ei tuu heti mieleen, mutta en ainakaan näinä opiston aikoina ole maanantaita pitänyt mitenkään tuskallisena päivänä. Meillä nimittäin aina näin maanantaisin koulu alkaa vasta puoli yhdeltä. Tosin ite aamuihmisenä menisin mieluusti kouluun vaikka kahdeksaksi, mutta ihan kiva se on kun joskus on näin aamusin vapaata aikaa puuhastella. 

Tänään käytin maanantai aamuni hengailemalla ulkona ihan muuten vaan poikaystävän pyöriessä auton kimpussa. Oli muuten taas kerran sadellut hieman lunta maahan, kuten kuvastakin huomaa. Ei se kevät tainnutkaan ihan vielä tulla. Tosin ei tuosta lumesta kyllä ole enää paljo mitään jäljellä, muutakuin joillain teillä, mutta saas nähdä saadaanko me vielä jatkossakin näitä lumisateita keväisen auringon paisteen sijasta. 

Päivän/iltapäivän vietinkin siis koulunpenkillä, eikä siitä ole sen kummalisempaa turinointia. Kiva oli pienen loman jälkeen taas palata opinahjoon (hyi mikä sana) ja päästä höpöttelemään rakkaiden koulukavereiden seuraan. Täytyy näistä viimeisistä kuukausista nyt nauttia oikein olan takaa tuolla koulussa, kun pian sitä jo valmistutaan..apua!

Kotona kulutinkin kahvin juonnin lomassa aikaa vanhan kirjelaatikonni kanssa. Selailin nimittäin huvin vuoksi vanhoja vanhoja kirjeitä, joita olen saanut lukuisilta kirjeystäviltäni ympärimaailmaa. Oli kieltämättä hauska lukea niitä ja muistella eri ihmisiä, joiden kanssa on kirjeitä vaihtanut. Sieltä löytyi eräs Kanadalainen poikakin, jota en edes muistanut enää! Hih. Olen ollut kyllä kova kirjoittamaan kirjeitä silloin ala-aste aikoina. Bongasin joka lehdestä aina jonkun kirjeystävän ja osan kanssa kyllä pidetään yhteyttä vieläkin. Tosin ei enää kirjeiden kautta, vaan facebookin. Onko teillä lukijoilla kirjeystävä taustaa? Kirjoitatteko enää nykypäivänä kirjeitä laisinkaan?

Onko normaalisti muuten helmikuussa ollut näin valosaa? On kai, mutta en vaan muista. Nyt alkaa hämärtyyn vasta puoli seittemän aikaan ja se on ihan loistavaa! Kerkeää taas lenkittää koiriakin ihan semmoseen aikaan, että eteensäkin näkee ihan ilman ohtalamppua. Mahtavaa!

Mutta joo. Aikalailla ollut tämmönen täysin tavanomainen maanantai, kuten varmasti huomaatte. Katsotaan mitä huomenna tapahtuu! Heipsan :) 

4 kommenttia:

 1. Kyllä sitä ala-asteella kirjotteli kirjeitä aika monenkin kaverin kanssa, jopa naapurin kanssa :D Mua kiehtois jostain syystä kirjoitella jonkun kanssa, joka asuis toisella puolella maailmaa. Olis jännä tutustua uusiin ihmisiin kirjeiden kautta, kun sitä nykypäivänä niin vähän harrastetaan. Plus oishan se ihan huippua kun postilaatikossa olisi kirje sen tylsän facebook viestin sijaan :D En oo vielä saanu aikaseks tutkia enempää asiaa, bongasin jonkun sivustonkin, josta löytäis kirjekavereita, mutta tuonne suosikkeihin sekin jäänyt vähän piiloon :/ Pitää tsempata tän asian suhteen, kiva kun muistutit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii! Itekki oon tässä viimeaikoina miettinny, että jos vaan vihtis nii rupeis taas kirjottelee just johonki ulkomaille. Saa nähä kans, että saanko minäkään aikaseks alottaa! :D

   Poista
 2. Hii olihan mulla nuorempana kirjeystäviä. :) Nekin on vaan jääneet.. Kirjottelin paljon kauempana asuvan serkkuni kanssa myös. Suurin osa niistä kirjeistä on vielä jossain..

  Nykyäänhän mulla on toi postcrossing joka tavallaan on kirjeenvaihtoa sekin. :) Kuulumisia vaan vaihdellaan aina eri ihmisten kanssa ja joskus enemmänkin jos tulee swappi pyyntö. :) Sain kuulla paljon kiinalaisesta uudesta vuodesta eräältä mukavalta tytöltä tämän kautta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii aivan ! Tois postcrossing ois kyllä kans kiva.. siihen ehkä helpommin saisin ihteni ryhtyyn! Saas nähä ;D

   Poista