5. maaliskuuta 2014

Haasteen 15.päivä / Se oli kiva niin kauan kun sitä kesti

Viimeistä viedään, aivan kuten Hugo peikkokin nyt sanoisi (tuon kirjoitettuani rupes tekee hirveesti mieli pelata Hugoa.. voi ei!) Noh, joka tapauksessa loppu tuli. Nimittäin tämän haasteen. Katsotaan kuitenkin miten viimeinen haastepäiväni on kulunut.

 photo aaamu_zps565a0fd0.jpg photo naama_zpscc4c6163.jpg photo ruoka_zps2c4272b6.jpg
 photo paumlivauml_zpsccec930b.jpg photo pv_zpsf5a96381.jpg photo taumlrkeint_zps3e5d079a.jpg photo ilta_zps5b2db7e8.jpg

Lyhyesti ja ytimekkäästi (koska nyt rupes kerääntyyn tälle illalla turhan iso kasa muuta tekemistä).
Aikainen aamu, koska poikaystävän aamuvuoro. Pirtsakkana sitä oltiin taas hereillä ja kerkes aamullakin puuhastella vaikka ja mitä turhaa ja turhempaakin kun oli noin paljon aikaa. Vartin yli ysi sitä sitten riennettiinkin koulun penkille ja sieltä suoraan tienaamaan rahaa, eli palauttamaan iso kasa pulloja.
Tässä illalla sitä onkin sitten yritetty paneutua luokkatoverin opinnäytetyöhön, jonka aiheena on "kuinka kohtaan muslimin". Siihen on hieman hankala syventyä kun taas vaihteeksi muilla perheenjäsenillä on kovasti asiaa viereisessä huoneessa ja tv pauhaa. Voi jukra ku olis isompi talo josta löytyis oma rauha. Tämä on suoraan sanottuna perseestä. Varsinkin ku oon muutenki huono keskittymään jos ympärillä on ääniä, vaikka luulis että siihen ois täälä talosa tottunu, mutta kun ei. No joka tapauksessa huomenna pitäisi tuo kaverin työ opponoida ja lisäksi esittää oma opinnäytetyö. Eli huomenna on siis opinnäytetyöseminaari! Huhhuh. Tulee varmasti pitkä ja ehkä raskaskin päivä, mutta eiköhän siitä selvitä!
Jaja.. mitäs muuta? Noh, pojat kävivät molemmat tänää puntarilla kuten päivänkuvasta huomaatte. Theddy oli mukavasti saanu vähän lisää painoa. Jätkän puntari lukemat on nyt 15,5kg. Kodalla melkolailla tasan 20kg. Ihan tyytyväinen olen kyllä! Koda vois vielä vaikka kilon itteltään lahjottaa Theddylle niin volá !

Mutta näin on kokonaiset 15 päivää kahlattu tätä haastetta läpi ja suuret kiitokset teille joita meidän päivän kommellukset ovat jaksaneet kiinnostaa! Ainakin jos kävijälaskuriin on uskominen niin lukijoita näille haastepostauksille on kyllä riittänyt. Hienoa, ettei oo tarvinnu ihan olemattomille lukijoille kirjoitella. Itekin tämän haasteen teosta tykkäsin ja oli hauska näpsiä kuvia pitkin päivää. Saa nähä juurtuko se tavaksi ja huomennakin vielä napsin heti aamusta kuvia. Noh, joka tapauksessa tulen varmasti vielä aina sillon tällön tämmösiä postauksia toteuttaan, jossa päivä on esitelty tällätavoin kuvin, mutta tosiaan, nyt on sitten aika palata "normaalien" postausten pariin!

2 kommenttia:

 1. Buuh nyt tuli ikävä Hugo pelejä. ;__; Serkun kanssa joskus pelasin niitä ja sitten sain ostaa ihan oman ja se olikin sitten rikki ja kun vietiin peliä takas ei kuulemma enää ollu sitä peliä jäljellä mutta toisenlainen Hugo ois.. No se oliki sit joku tyhmä 3D Hugo peli jossa piti jotain kikulaisia pelastaa enkä osannu pelaa sitä enkä ees tykänny. Rankka lapsuus. :D

  Ja jännä, oon koko ajan aatellu et sun koirat on isompia ku mun mut ehkä se onki sit vaa toi karvapeite mikä hämää. :D Meiä neiti nimittäi painaa joku 16 kiloa. Aww pölypallerot, hymyilyttää vielki. :D

  Tulee ikävä sun päivittäisiä postailuja. ;____;

  VastaaPoista
 2. Hii, kiva kuulla että päivittäisiä postauksia ainakin sinä jaksoit lukea! :D
  Rupesin pohtimaan.. että kenties jos meillä vielä pleikkari ykkönen lähtis pyörimään niin voisin kaivaa jostain hugo pelejä esiin ja rupee pelaan :DD Ne on kyllä huippuja.
  Tosiaan karva noilla koirilla hämää aika paljon! Ja kuvissa mittasuhteita muutenki vaikeempi arvioida ;d

  VastaaPoista