4. maaliskuuta 2014

Haasteen 14.päivä / Hernerokkaa ja mätää kalaa!?

 photo aaamu_zpsd4cf70e9.jpg photo naama_zpsf0778b69.jpg photo paumlivauml_zpsc0e666c0.jpg photo pv_zps3f7cf1ea.jpg photo taumlrkeintauml_zpsd2ac4c0f.jpg photo ruoka_zpsd2fa80b9.jpg photo ilta_zpsc9adf2c2.jpg

Kuvat kaipaavat selityksiä kenties.

Aamu: Menin äipän kyytillä kouluun, joten jouduin menee turhanki aikasten. Noin tunti oli oottelua ennenku itellä koulu alko. Meillä siis äiti on töissä samas paikkaa misä mä oon koulus, joten kätevästi pääsen sen kyytillä, koska bussit tulis superhyper kalliiksi (n.60e kuussa, enkä sais mitää tukia niihin). Mutta joo kyllä ne aamut hurahtaa siellä koulun aulassa istuskellen ja lehtiä lueskellen ihan hyvin. Yleensä mulla on myös tablet seurana, tosin tälläkertaa se oli jäänyt poikaystävän hoiviin.

Naama+hiukset: Okei. No ehkä tää kuva ei kaipaa sen kummempia selityksiä. Koulun vessa pose äksdee jee.

Päivä, päivänkuva ja tärkeintä: Päästiin koulusta jo puoli kahden aikaan, joten kerkesin koiriakin lenkittää päiväsaikaan. Valittiin reitiksi eräs kiva mettäpolku tästä läheltä. Matkan varrella heti ensi alkuun oli tommonen pitkospuusilta pienen ojan yli, joka tosin ei nyt ollut enää pieni, vaan se oli tulvinut yli äyräiden. Yritin ensin saada jompaa kumpaa koirista menemään siittä, että näkisin miten syvä se on ym. Noh, ei kumpikaan suostunu menemään ennen mua vaikka kuinka yritin houkutella. Noh, kuten kuvastakin saattaa huomata, niin mää lumpsahin ihan mukavasti siihen, vaikka luulin pystyväni hyppäämään tarpeeksi pitkälle. Luuseri. Noh. Theddy sitten loikkas hienon hypyn perääni eikä pahemmin kastunu. Tosin se sitte jälkeenpäi meni uimaan tuohon ku tajus että se oli vettä. Hidas sytytys kenties?! Sitten oli vielä Kodan päästävä jorpakon toiselle puolelle. Se vaatikin jo enemmän kannustusta. Varmaan koko Ruotsalo kaikui ku yritin tsempata vellihousua. "HYVÄ KODA. SÄÄ PYSTYT SIIHEN. LOIKKAA. LOIKKAA NYT!" Samaan aikaan olin valmiina ottamaan hauskaa kuvaa sen epäonnistuneesta loikasta. Olin oikeasti varma ettei se pysty siihen. Hahaha. Miten niin ilkeä omistaja?! No Koda päätti suosiolla astua heikoille jäille ja kastella itsensä, enkä saanut kunnon molskaus kuvaa. Höh. 

Okei no tarina kyseiseltä lenkiltä vielä jatkuu. Tuossa "päivänkuva" kohdassa näette super iloisen Kodan. Mikä saa märkyyttä inhoavan koiran näyttämään noin iloiselta vaikka onkin kauttaltaan märkä?! Noh. Tätä kuvaa ennenhän pojat olivat yhteistuumin marssiineet suolle ja pyörineet ja hinkanneet itteensä siellä sydämensä kyllyydestä johonkin helevetin pahanhajuiseen juttuun. Se itseasiassa haisi mädälle kalalle. Tiedä sitten miten mätää kalaa ois ollu keskellä suota? No oli mitä oli niin pesuun pojat joutuivat heti lenkin jälkeen ja viimeistään siinä hyyty hymy itse kullakin. 

Ruoka: Käsiylös kuka inhoaa laskiastiistaita ihan vain siitäkin syystä, että joku on keksinyt, että silloin syödään hernekeittoa?! YÖK. En tykkää. No olihan siellä laskiaispullaa tarjolla niille herkkusuille jotka sitä tahtoivat. Itsehän oon pysytelly kaukana moisista herkuista jo sen verran kauan, etten viitsinyt tämänkään vuoksi tehdä poikkeusta. Hyvä minä :)

Ilta: Mistä tietää että on tulossa vanhaksi? Tai ylipäätään aikuiseksi? Noh, siitä, että heti ku tulee tilille tukia, eli rahaa, niin säntää ostamaan tarjous imuria kaupasta. Hyi yök. Mä oon vanha ja tylsä koska iloitsen imurista. 

Tässäpä mun päivän kohokohdat tälläkertaa. Huomenna koittaakin tän haasteen viimeinen päivä! Palaillaan siis :)

4 kommenttia:

 1. Hyh.. Muistan ku nuorempana ku olin mummolassa ja pitin mummin koira-allergian takia nukkua Nanan kanssa teltassa ja sehän aamuyöstä aina onnistui karkaamaan teltasta vaikka kuinka lukitsin teltan uloskäynnin ja kasasin kamaa eteen.. Sen lempipuuhaahan oli etsiä kaikkea ällöä kuten kalamies ukkinni vuosien saatossa sinne tänne pusikkoihin heitettyjä kalanperkeitä.. YÖK YÖK YÖK. Kerran se oli oikeen tuonut sellaisen kalanrangan ja ylepänä juoksenteli sen kanssa pihalla. HYI HYI kalakammoisen painajainen. :D Muutenkin oli sen mielestä niin hauskaa pyöri siellä kalanperkeissä.. Peseminen ei tietenkään ollut yhtä hauskaa. :D

  Muutenkin mummolassa kannatti olla tarkkana, ettei rannalla erehdy katsomaan pusikoihin siellä nimittäin oli kaikkea ihanaa.. Yyh D: Sikälimikäli kun edes uskaltauduin uimaan.. :D

  VastaaPoista
 2. Siis herranjumala pitäis kyllä kattoa mitä kirjottaa.. :D Tulipas paljon typoja..:D

  Ja ei saa olla merkki vanhuudesta kun innostuu imurista. XD Kyllä määkin iloitsen uusista kodinkoneista. :D

  VastaaPoista