24. elokuuta 2014

Linkkaa blogisi -postauksen satoa

Ensinnäkin haluan suuresti kiittää teitä kaikkia bloginne linkanneita. Vietin monta monta mukavaa hetkeä selaillen kaikkia ihania blogeja läpi ja olen iloinen, että löysin lukulistallenikin hieman uutta täytettä. Mutta kiitos siis teille linkanneille ja mennäänpä piteimmittä puheitta katsomaan ne minua eniten miellyttäneet blogit!

Tosiaan. Lupasin viisi mielestäni parasta blogia esitellä ja sen myös teen. Nämä seuraavat viisi valikoituivat aikalailla helposti parhaimmistoksi ja vasta jälkeenpäin tajusin, että nämä kaikki olivatkin jo vanhoja tuttuja blogeja minulle. Noh minkäs teet, ne vain olivat parhaita. Päätin silti myös nostaa pari uutta tuttavuutta tähän esille, joten ne ovat nuo pari viimeisintä linkattua ilman esittelyä. 

Narulelu maailmalla

1. Narulelu maailmalla
Tämän kyseisen blogin lukijakuntaan en ole kerennyt kuulua vielä edes kovin pitkään, mutta se on oitis hypähtänyt suosikkiblogieni kärkeen. Kuten bannerikin sen kertoo, niin blogi sisältää juttua matkailusta, eläimistä ja elämästä. Ulkoasultaan blogi on hyvin siisti ja simppeli. Ei mitään ylimääräistä turhaa sälää vain hyvin yksinkertaisen kaunis. Postaukset sisältävät kerrassaan upeita kuvia ja hyvää tekstiä, jota kelpaa lueskella. Blogi käsittelee aiheita, jotka todelakin kolahvat minuun ja aina innolla saa odottaa uusia postauksia. En keksi mitään pahaa sanaa tästä blogista!


Cow's wings


2. Cow's wings
Uskon, että tämä blogi löytyy monen muunkin lukulistalta, niin myös minun. Blogin yleisilme on semmonen sulonen ja symppis. Jo pelkästä ulkoasusta tulee hyvällä mielelle. Blogihan on taideblogi ja aivan mainio sellainen. Postauksia tulee suhteellisen usein ja ne sisältävät toinen toistaan hienompia piirroksia, sarjakuvia, maalauksia ja vaikka mitä hienoa. Niitä kelpaa käydä ihastelemassa ja kenties inspiroituakin niistä. Useat ovat jopa niin hassuja, että saavat väkisinkin hymyn huulille. Blogi tarjoaa kyllä piristystä synkempäänkin päivään!


Tämän blogin banneria en valitettavasti saanut tähän esittelyyn napattua, mutta ei se mitään. Käykäähän kurkkaamassa se itse blogista, nimittäin sekin on hieno. Ulkoasultaan blogi on Narulelu Maailmalla -blogin kaltaisesti siisti ja simppeli. Joskus pelkät vaaleat taustat ovat mielestäni super tylsiä, mutta joissakin blogeissa ne vain toimivat parhaiten. Kuten tälläisissä valokuvausblogeissa. Tosiaan blogi sisältää upeita kuvia luonnosta ja milloin mistäkin. Välillä blogiin ilmestyy muutakin, kuin pelkkiä valokuvia, kuten videoita. Kannattaa käydä tutustumassa!

Salainen metsäpolkuni

4. Salainen metsäpolkuni
Blogin ulkoasu ei ehkä ole houkuttelevimmasta päästä. Itse kaipaisin siihen jotain pientä eloa, vaikka edellisen blogin esittelyssä juuri mainitsin tästä, että valokuvausblogeihin "hyväksyttäkööt" nämä pelkät valkoisetkin taustat. Noh, mutta tosiaan tämäkin blogi sisältää kauniita kuvia ja lisäksi aina hieman tekstiäkin. Postauksia ihastelisi mielellään useamminkin, sillä postaustahti ei ole mistään nopeimmasta päästä, mutta tosiaan joka tapauksessa olen tykännyt tästä blogista jo pitkään.

Junkaneito

5. Junkaneito
Tässä on ihanan pirtsakka lifestyle blogi, jota kirjoittaa 18-vuotias tyttö, joka opiskelee vaatetusalaa. Blogi on ulkoasultaan kaunis ja siisti. Blogi sisältää juttuja aikalailla laidasta laitaan. Postauksissa on kauniita kuvia ja joskus videoitakin. Itse bloggaaja on hyvin symppiksen oloinen tyyppi ja hänen tekstejään on ilo lukea. Ehdottomasti suosittelen kurkkaamaan jos lifestyleblogit kiinnostavat!


Näiden yllä mainittujen blogien lisäksi tykästyin näihin uusiin tuttavuuksiin:
Yleinen kaaos
Koiratädin ihmemaa

14 kommenttia:

 1. Oi kiitos paljon, tuli hyvä mieli :3 En oo vaan saanu aikaiseksi muokattua tota ulkoasua, mutta nyt koitin perehtyä siihen ja vaihtaa taustaa pois tosta kokonaan valkoisesta. Sain mä sinne jonkun taustan laitettua. Omaan silmään näyttää ihan ookoolta, mut en osaa oikein sanoa silti onko se hyvä.. Poikaystäväkin sano vaan että "joojoo hyvä on", mutta sitä nyt ei varmaan pahemmin kiinnosta :DD Ja sitten kun tuo taustakuva toistuu vähän rumasti mun blogissa, ni miten sä oot saanu sen näin siistiksi sun blogissa? :D Mä oon parisen tuntia käyttänyt tähän, eikä google oo mun kaveri näköjää, jos viitsit auttaa, niin kiitos tuhannesti :)

  Huh, kamala mikä pätkä, toivottavasti jotain selkoa saat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain!
   Hahah, ei noista poikaystävistä aina ole apua! Mutta tosiaan.. taustan saa "naulittua paikoilleen" niin ettei se liiku taustalla samalla kun pyörittää sivua alas tai ylös päin. Homma hoituu niin, että menet bloggerissa reittiä malli -> taustaväri -> ja siellä lukee "Vieritä sivun mukana" siitä otat raksin pois niin tadaaa, tausta pysyy paikoillaan :) Toivottavasti ymmärsit ja oli apua!

   Poista
 2. Kiitos kaunis maininnasta! Huippua :) Löysimpä itellekki pari uutta luettavaa!

  VastaaPoista
 3. voi kiitos hirmusesti! :)) tää oli ihana ylläri :)

  VastaaPoista