26. elokuuta 2014

Sillisalaattia

Hellurei te kaikki ihanaiset! Nyt on aika päivittää taas vähän kuulumisia täältä suunnalta. Hmm. Mistäs sitä aloittaisi... Noh, kenties siitä että...

 photo 2014-08-26085149_zps8423b964.jpg

Tiedättekö te sen tunteen kun tulostin ei suostu toimimaan silloin kuin pitäisi. Siis ARGH miten raivostuttavaa. Oon tässä nyt ties kuinka kauan tapellu tuon laitteen kanssa tuloksetta. Tekisi niin mieli heittää tuo seinään, mutta annan sille vielä yhden mahdollisuuden. Jos se ei tämän postauksen teon jälkeenkään suostu yhteistyöhön, niin sitten se on kyllä menoa se.

Mitäs minä sitten niin kiihkeästi tahdon tulostaa? Noh.. opiskelupaikan hakupapereitapa tietenkin! Kyllä vain. Luitte oikein. Tämä työtön keksi, että voisi sittenkin vielä ruveta opiskelemaan. Kuten tiedätte, niin valmistuin keväällä nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi. Koen kuitenkin viihtyväni kaikista eniten varhaiskasvatuksen puolella, joten jos ja kun haluan työskennellä nimenomaa päiväkodeissa yms. niin lapsi- ja perhetyön tutkinto olisi aika jees tähän vielä lisäksi. Ja minua kiinnostaa juurikin seurakunnan varhaiskasvatus, niin siitäpä syystä olenkin aikomassa Kalajoen Kristilliseen opistoon. Siellä on kyseinen tutkinto mahdollista suorittaa monimuotokoutuksena ja sinne on tälläinen jatkuva haku. Eli sinnepäin tässä nyt koitan näitä papereita saada, kunhan tuo tulostin jaksaisi toimia. 

Nyt kun rupesin miettimään tuota tulostimen temppuilua, niin voisikohan tämä olla kohtalon johdatusta?! Ehkä tulostin ei siksi toimi, koska mun ei pitäisi hakea tuonne opiskelemaan ollenkaan. Hmm. Okei, ei. Kyllä mä tahdon tuonne toimikoon tulostin tai ei. Nyt annan tulostimen hetken miettiä tekosiaan ja kerron sillä välin lisää kuulumisiani.

 photo DSC08651_zpsa2eef209.jpg   photo DSC08629_zps154e5152.jpg photo DSC08972_zps1d7f36a5.jpg

Oon niin in love näihin raikkaisiin syysilmoihin. Vettä on satanut lähes päivittäin ja se on ihan parhautta. Joku saattaisi valittaa ja masentua tällaisista synkistä sadekeleistä, mutta minä en ole yksi niistä. On ihanaa joutua kesken lenkin syyssateen kastelemaksi ja palata kotiin ehkä hieman viluissaan ja mennä lämpimän suihkun kautta vaikkapa teekupposen äärelle. 

Viime päivinä ollaan pikkusiskoni kanssa viihdytty paljon metsissä, koska hänellä on ollut joku koulutehtävä, mihin on tarvinnut kuvia metsästä tai luonnosta ylipäätään. Hän opiskelee siis media-assistentiksi. No mutta eipä siitä sen enempää. Kuitenkin paljon on kuvia oteltu ja metiköissä liikuttu nyt viime päivinä.

bb_kansi_3
Kuva täältä

Ja hei! Pakkohan munkin on hehkuttaa sitä, että sunnuntaina alkoi kauan odotettu BB! Jeeeeee! Hehe, okei joo. Mä tykkään seurata sitä ohjelmaa. Moni ei varmastikkaan välitä sarjasta laisinkaan, mutta mää tykkään. Näin työttömänä tekis melkein mieli ostaa 24/7 niin vois stalkata sitä kokoaja. Okei, ei ehkä kuitenkaan. Jos joku lukijoista aloitti seuraamaan tätä kautta, niin pomppasiko siitä taloon menneestä joukkiosta heti suosikkeja tai inhokkeja? Ite tykästyin näin ensisilmäyksellä Jarnoon, Jonathaniin ja Markkuun. Ehkä vielä vähän Andteenkin. Sitten taas inhokki listalle uskaltaisin jo tässä vaiheessa luetella ainakin Jonin, Armin ja Annen. 

Mä elän aika vahvasti noita sarjoja, tai miten se pitäisi sanoa, siis kun katson ohjelmia, niin en pysty vain katsoa niitä, vaan mun on heti pakko valita sieltä suosikit ja inhokit ja valita kenen puolella oon ja kenen en. Jotkuthan pystyy vain katsoa valitsematta sen suuremmin mitään suosikkeja ym. Mutta ehkä koska oon niin tunteikas ihminen, niin nuo ohjelmatkin koskettaa niin syvältä. En tiedä :D Terveisin monet kerrat itkupotkuraivarit ohjelmista vetänyt.


Joka tapauksessa.. tämmöstä siis tänne tällä kertaa. Postaus on melkoista sillisalaattia ja asiaa laidasta laitaan, mutta eiköhän nää kuulumisten kertomiset voi vähän tämmösiä ollakin. Ihanaa viikkoa teille kaikille!
Ps. Alan kenties tässä piakkoin vääntämään syksyistä ulkoasua tänne blogiin, joten älkäähän ihmetelkö, jos blogi on jonain päivänä pois näkyvistä! 

6 kommenttia:

 1. Kiva, että löysit opiskelupaikan ja toivottavasti pääset. :D

  Kyllä määki poimin sarjoista lempparit. :D Iteki halusin joskus ostaa bb24/7 koska se ois auttanu mun ilta-ahistukseen ku ois saanu töllötellä niien tekemisiä eikä ois ollu nii yksinäinen fiilis. (surullista tiiän mut mul toisinaan kauhee ongelma iltasin yksinolon kanssa. :D )

  Ja mieki tykkään sateesta mutta en niinä päivinä kun on menoa sillä mun hiukset ei tällä hetkellä tässä mallissa kestä sadetta yhtään. :D Sitte ku toi lakkapesä kastuu nii jo on kaunis näky ja eihän sellanen ees kuivu enää normaalisti vaa tulee sellasia kovia klimppejä ja plöh. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähä, toivottavasti tosiaan pääsen! Tosiaan tuo tulostin ei vieläkään tee yhteistyötä kanssani, joten nuo hakupaperitki pitää keksiä käyä jossain tulostamassa :D Ja se on kyllä totta, että sadetta ei kyllä kaipaa silloin jos on jotain menoa, jossa haluaa näyttää nätiltä!

   Poista
 2. Täällä kans peukut pystyssä, toivottavasti opiskelupaikka aukeaa :)! Samaistun täysin tulostin ongelmaasi.. Meillä kans yks tulostimen romu joka tulostaa papereita täynnä keltasia väri tahroja. Kirjaimellisesti miu esseet näyttää siltä, että oisin syöny aamu palan niiden kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni hyvä, kiitos! Jäädään jännittään miten käy.
   Haha. Onneksi muiltakin löytyy noita hermoja kiristäviä tulostimia :D

   Poista
 3. Täällä pidetään kans peukkuja sun opiskelupaikan puolesta! God bless you!

  Ja tällä kertaa voin melkolailla varmuudella sanoa, että tulostimen toimimattomuudella ja johdatuksella ei oo mitään tekemistä toistensa kanssa. Meillä nimittäin samainen tulostin, ja senkin kanssa saa aina tapella, oli syy sitten mikä tahansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti! :)
   Tosiaan loppujen lopuksi sain kun sainkin tuon kapistuksen jotenkuten toimimaan ja hakupaperit tulostettua. Jee!

   Poista