30. elokuuta 2014

On syksy niin ihmeellinen ♫ photo _DSC9272_zps8d00ecca.jpg photo _DSC9291_zpsf7481c00.jpg photo _DSC9315_zps7e7df240.jpg photo _DSC9338_zpsbf5a3c66.jpg photo _DSC9357_zps41c1614b.jpg

Niin kauniisti pikkuhiljaa syksy alkaa ottaa valtaa. Linnut suunnittelevat jo kovaa kyytiä muuttoaan (niinkuin eräät toisetkin, mutta ei siitä sen enempää vielä, koska tässä on itse kullakin pää sekasin asian tiimoilta), vettä satelee oikein urakalla, sieniä nousee maasta hyvää vauhtia, kasvit vaihtavat väripukuaan toinen toistaan komeampiin ja ilmassa voi jo kovastikkin haistaa syystuulahduksen. Oih, se vasta onkin ihana tuoksu!

Tästä joka vuotisesta luonnon muutoksesta on kaikista ihaninta nauttia kamera kaulassa tuon rakkaimman nappisilmän kanssa, joka niin suloisesti yrittää mamman mieliksi poseerata tuossa alimmaisessa kuvassa ja mielestäni onnistuu siinä vallan hyvin. Ihana mamman mussukka, joka myös nauttii kovasti syksyisessä luonnossa touhottamisesta. Ainakin silloin kun ei sada vettä. Kodasta ei nimittäin saa kovinkaan iloista lenkkiseuraa sadesäällä, mutta onneksi pojalla on ihan oma pinkki sadetakki, joka hieman estää epämukavalta kastumiselta. 

Tuo biisi, jonka ihan alkuun linkitin.. herääkö kellään muulla ihanat, kultaiset ala-aste ajat mieleen siitä? Meillä ainakin hoilattiin tuota aina syksyisin kovaa ja korkealta. Mielestäni todella kaunis kappale ja se tulee vieläkin kuunneltua joka syksy aina uudestaan ja uudestaan.

♫ "Kuka vaahterat kauniiksi saa, värit muuttaa ne, nyt punertaa?
Kuka pensselillään lehdet käy värjäämään?
Missä maalarin tuon kotimaa?" ♫

4 kommenttia:

 1. Ihanat syksykuvat, tossa vikassa Koda on huippusöpö! Syksy on ehdottomasti mun lempivuodenaika <3 Tota biisiä en ollut kuunnellut niiin pitkään aikaan, mut todella tulee ala-astefiilikset :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii, kiitos :3 Ja kiva kuulla, että biisi herättää ala-astefiiliksiä myös muissa!

   Poista
 2. Niin söpöjä kuvia. :3 Ja mie en oo tainnu ees kuullakkaa tota laulua. :D Tai en ainakaa muista tollasta kipaletta.

  Ja tää uus ulkoasu on tosi söpö ja kotosa. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon kehuista! Ja mitäs kummaa !!?? Miten voi olla, että ette oo hoilannu tuota edes ala-asteella! :: DD Noh, hyvä että nyt kuulit!

   Poista