28. elokuuta 2014

Welcome Autumn

Kuten huomaatte, niin syksy on saapunut myös tänne blogiin uuden ulkoasun merkeissä. Oih, ihana syksy! Lempivuodenaikani. Tämä syysteemainen ulkoasu syntyi aika nopeasti. Ehkä liiankin nopeasti? Lähdin vain toteuttamaan pientä idean poikasta ja tadaa, tässä sitä nyt ollaan valmiin ulkoasun kanssa. Se ei tuottanut yhtään harmaita hiuksia tai itkupotkuraivareita, kuten yleensä ulkoasun tuunaaminen tuottaa, joten olen hieman hämilläni. Ainakin vielä tällä hetkellä tämä mielyttää omaa silmääni, mutta katsotaan olenko samaa mieltä vielä huomenna. 

Minä en kuitenkaan ole ainut, joka tätä blogia katselee, joten olisi mukava, että ulkoasu mielyttäisi myös teidän rakkaiden lukijoiden silmää. Siispä kertokaas vain rohkeasti mitä mieltä olette. Olenko tällä kertaa täysin epäonnistunut ulkoasun kanssa, vai kestääkö tätä katsella? Löydättekö kenties jotain parannettavaa vai tyydytäänkö tähän? Saatte vapaasti kertoa mielipiteenne!

 photo welcomeautumn_zps85130103.jpg

11 kommenttia:

 1. Mun mielestä vallan toimiva ulkoasu kaikin puolin :) Syyskuvia odotellessa :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Ihana kuulla että kelpaa muidenkin silmissä kuin omissa :)

   Poista
 2. Mäkin tykkään :) Mukavan rauhallinen ja selkeä, mutta silti täynnä kivoja pikku yksityiskohtia. Ainoa, mitä voisit yrittää korjata, niin Theddyn kuva näyttää ainakin mulla kovin litistyneeltä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu :) Aivan, hyvä huomio! Theddyn kuva tosiaan ei ole niin pyöreä kun minun ja Kodan. Täytyypä kokeilla saada se paremmaksi. Kiitos!

   Poista
 3. Ihana fontti ja vaahteranlehdet! Mä ainakin tykkään :)

  VastaaPoista
 4. Tää on aivan ihana! :3

  onko tarkotuksena että kun painaa noista teidän kuvista ( vasen laita) että se menisi niihin '' esittelyihin'' ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Ja kappas vaan.. sehän tosiaa ois tarkotus mutta se ei näytä nyt pelittävän. Täytyy korjata! Kiitos kun huomasit! :)

   Poista
 5. Tyksin tästä paljon! Ihanat nää värit!

  VastaaPoista
 6. Oikein onnistunuthan ulkoasustasi tuli :) Värimaailma on yhtenäinen, ja nuo taustan lehdet ovat hauska syksyinen lisä! Banneriisi ihastuin kuitenkin ehkä eniten, se on oikein ihana :3

  VastaaPoista