4. elokuuta 2014

Metsän antimia

Tämä aika vuodesta on siitä ihanaa, että luonto tarjoaa herkullisia marjojaan. Ehdoton suosikkini on mustikka. Namnam mikä herkku. Vadelmastakin herahtaa kyllä vesi kielelle, mutta mustikka vie voiton silti. Ollaan tässä viikonlopun aikana käyty etsiskelemässä metsistä näitä pieniä herkkuja, mutta harmiksemme olemme saaneet huomata, että niitä on todella vähän verrattuna viime vuoteen. Mustikoiden poimiminen on muutenkin niin hidasta puuhaa, niin nyt sitten tuplasti hitaampaa, kun marjoja joutuu oikein etsimällä etsiä. Tyydyttiin sitten tosi pieneen saaliiseen, mutta ei voi mitään. Koda ainakin nautti mustikkametsällä olosta!

 photo DSC06842muoks_zps409664e8.jpg photo DSC06831muoks_zps5f623840.jpg photo DSC06968muoks_zps006ca8a0.jpg photo DSC06920muoks_zps8b923ff3.jpg

12 kommenttia:

 1. Heeij!
  Käytätkö jotakin tehostetta noissa kuvissa kun ovat niin kivan sävyisiä?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vain! Juu kyllä yleensä muokkaan kuviani, kuten myös näitä tämän postauksen otoksia. Kuvanmuokkausohjelmana käytän yleensä picasaa, jossa on helppo ja nopea säädellä vähän värejä yms. jos tahtoo :)

   Poista
 2. Namnam, marjat on kyllä ihania! Täällä päi on kyllä mustikkaa, mutta vadelmaa ei olla löydetty mistää :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Aaa.. joo ei täälläkään niitä vadelmia mitenkään hirveesti ole. Puskissa siellä täällä semmosia vähän kehnon olosia marjoja, mutta sen verran kuitenkin, että maistiaisia on saannu :)

   Poista
 3. Oi kuinka ihana tuo viimeinen kuva :3

  VastaaPoista
 4. AWW! toi kuva minkä olit laittanu sinne suomenlapinkoirat ryhmään on rakkautta!❤

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia. Tykkään etenkin tuosta mustikkakuvasta. Suomen kesä ja metsät on mahtava yhdistelmä :) Muutenkin sulla on kiva blogi. Jään seurailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon kehuista! Ihana kuulla, että blogi miellyttää :) Tervetuloa!

   Poista
 6. Meillä lapinkoira syö suoraan noista mustikkamättäistä mustikoita! ♥ : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi :3 Meillä molemmat pojat vartoo vierässä ku poimii mustikoita ja sitte ne nappaa käestä. Pösilöt ei tajua puskasta noukkia!

   Poista