14. elokuuta 2014

Mitä kuuluu, kukkuluuruu?

 photo DSC07657_zps6d2c6c4d.jpg

Nyt tiedossa vähän liibalaabaa tai toisin sanoen ajattelin 'parilla' sanalla kertoa ihan vain kuulumisiani. Eli mitä minulle siis kuuluu? No hyvää. Sanonko aina hyvää? Mmm.. ehkä? Sanonko hyvää vaikka se ei olisikaan välttämättä se totuus? Olenko koskaan sanonut että "ei.. minulle ei kuulu nyt hyvää.."? No anyway... nyt minulle tosiaan kuuluu pelkkää hyvää ja se on totuus. Minulle on kuulunut hyvää jo pitkään. En muista edes milloin viimeksi olisi ollut päivää paria pitempään huono fiilis. Joskus semmoisia oli usein ja jopa viikko tolkulla. Syystä tai toisesta. Joskus kun on tälläinen hyvä ja onnellinen fiilis kauan aikaa, niin alkaa pelkäämään, että milloin tapahtuu jotain pahaa ja koko pakka kaatuu. Tuttu tunne? Noh, tiedän kyllä, että semmoista on aivan turha murehtia. Täytyy nauttia silloin kun kaikki on oikeasti hyvin ja niinhän minä pyrin tekemäänkin. 

Viime aikoina päiväni ovat kuluneet töitä etsien (tuloksetta), sekä ajokorttia havitellen. Teoriathan minulla tuli täyteen jo kesäkuussa, mutta nyt elokuun (heinäkuu autokoulu oli lomalla) aikana olen päässyt ajamaan jo pari kertaa kaupungissakin. Jännää. Ajojen lisäksi olen yrittänyt kovasti kotosalla opiskella teoriaa. Uskon, että musta tulee vielä kelpo kuski! 

Eli autokoulua ja töiden tuloksetonta etsintää. Hmm. Mitäs muuta. Noh, koska työttömänä lojun kotosalla, niin aikaa riittää paljon rakkaiden poitsujen kanssa puuhasteluun. Tuntuu, että me ollaan koirien kanssa taas jotenkin lähennytty kun vietetään niin paljon aikaa yhdessä ja nukutaan päiväunetkin kaikki kolme samassa sängyssä ja voi kyllä... kyllä se on ahdasta! Mutta jokatapauksessa mammanpojat kyllä nauttii mamman työttömyydestä täysin rinnoin. 

 photo IMG_6760_zpsd12081d3.jpg

Oih miten paljon nautinkaan nyt kun ilmat alkavat viiletä ja illat pimetä. Lehdet alkavat pikkuhiljaa vaihtaa väripukuaan ja vettä satelee. Ilmassa voi jo melkein haistaa syksyn. Rakastan syksyä. Rakastan kyllä talveakin. Ne on mun lempparivuodenajat. Se tunne kun saat viimein käpertyä oikean täkin alle nukkumaan sen sijaan että kuumuuden vuoksi nukut pelkällä lakanalla. Oih!

Ainiin. Ehkä tahdon vielä mainita erään ihanan jutun tähän loppuun. Nimittäin minä ja poikaystäväni vietimme eilen kolmevuotispäiväämme. Hihi! 3 vuotta ollaan toisiamme kahteltu ja monta monta vuotta vielä edessä. Emme juhlistaneet päivää mitenkään ihmeellisesti. Poikaystäväni nukkui edellis yön työvuoron jäljiltä koko päivän ja minä olin kotosalla. Illalla kävin morottaan kultaa ja katsoimme how i met your motheria ennenkuin hän painui taas yövuoroon ja minä palasin kotiin. Voi miten paljon tahtoisinkaan meille oman kämpän, niin ei tarvisi ravata ees taas. Vaikka eihän tässä meillä ole kuin n. 2km välimatkaa, mutta silti. Tosiaan tiedän, että nyt juuri ei olisi mitään ideaa muuttaa mihinkään. Jos kerran kolme vuotta jo ollaan kestetty tätä järjestelyä niin kyllä sitä vielä täytyy koittaa jaksaa vähän lisää. Kyllä me se oma pesä keretään vielä rakentaa johonkin kun sen aika koittaa.

Mutta että tämmöstä pientä  sekavaa jaarittelua tähän väliin. Tämmösillä fiiliksillä jatketaan. Palaillaan!

Ps. Jos joku tietää jotain lukemisen arvoisia kirjoja, niin vinkatkaapa tänne suuntaan! ;)

12 kommenttia:

 1. Hyvä, että kuuluu hyvää. :) Kyllä niitä töitäkin toivonmukaan joskus löytyy. Nautit nyt vaan kaikesta vapaa-ajasta ja ei kannata stressata koska asioilla on oikeesti tapana järjestyä. :)
  (Mulla oli vähän silleen välivuodella ku asuin sillon vielä kotona, että etenkin äiti painosti koko ajan, että töitä on löydettävä... Ei auttanu stressiin yhtään... :D)

  Kirjoista voisin suositella Stephen Kingin kirjoja jos kauhusta tykkäät. :D Tai sitten hänen poikansa Joe Hillin kirjoja! Pakko ite lukea se Horns kun siitä tulee nyt leffakin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tottahan se on. Ja hei kiitos kirjavinkistä! Hyvä idea. Joskus oon yhen Stephen Kingin kirjan lukassu ja tykänny. Täytyy ottaa asiakseen käydä kirjastosta kurkkaamassa niitä :)

   Poista
 2. Voi ku houkuttelis ihteekin vaan olla möllöttää, ei jaksais vielä huolehtia kaikenmaailman koulujutuista! Ja hei onnea teille<3! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii kiitos paljon :3 Mä taas kauheasti kaipaisin kaikenmaailman koulujuttuja :D

   Poista
  2. kyllä mustaki on kivaa et on taas jotai järkevää tekemistä, mut en mää stressiä ikävöivy :D

   Poista
  3. Tosiaan.. Koulustressiä tuskin kukaan kaipaa :D

   Poista
 3. Ah.. How i met your mother on maailman paras sarja! Nimimerkillä puoltoista kuukautta ja kahoin kaikki 9 tuotanto kautta :D.
  Asian miinus puoli on, että nyt ku kaikki muut tulee jälijunassa 8 tuotantokauden kohalla, ite palan halusta puhuu vaa siitä vihoviimesen jakson huipentumasta :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, totta turiset! Tosin supernatural on maailman paras sarja, mutta toi tulee hyvänä kakkosena ;'DD

   Poista
 4. Mä en tiedä, minkätyyppisistä kirjoista tykkään, mutta yks parhaistaa, mitä oon lukenu, on Veera Laitisen Surunsyöjät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googlailin kyseisen kirjan ja se herätti kyllä mielenkiinnon! Kiitos paljon vinkistä :)

   Poista
 5. Himym om munkin suosikki, ja nyt kun sanoit et supernatural on sitäkin parempi, ni kutkuttais alottaa sen seurailu. Aina siitä kaikki puhuu hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen supernaturalia lämpimästi! Itse parhaillaan nautin 8 kaudesta :)

   Poista