10. elokuuta 2014

Meri

 photo IMG_6482_zps51c7e40a.jpg photo IMG_6527_zpsd5d2d233.jpg photo IMG_6578_zps1df9fa08.jpg   photo IMG_6613_zpsb88cb414.jpg photo IMG_6401_zps5cae5917.jpg photo IMG_6412_zps6a466074.jpg

Oih, meri. 
Asun kylässä meren rannalla, joten voitte kuvitella kuinka tärkeä se minulle on. En voi kuvitellakkaan kuinka kamalan outoa olisi asua jossain, josta ei niin vain päästäkkään meren äärelle. Lapsesta saakka meri on toiminut leikkipaikkana, sekä paikkana, jonne mennä mietiskelemään tai pakoon arjen murheita. Se on paikka jonne on aina hyvä mennä ja vieläpä niin kauniskin vuodenaikana kuin vuodenaikana, myrskynä tai tyynenä. Merellä silmä ja mieli lepää. 

Kesät talvet siellä on tullut myös heiluttua kamera kaulassa, tottakai. Mereltä löytyy aina jotain mielenkiintoista kuvattaa. Keväisin ja kesäisin varsinkin lintujen ansiosta ja onhan meressä vaikka mitä muutakin elämää. Meri tarjoaa niin paljon tekemistä. Veneilyä, kalastusta, uimista. Oi miten paljon tänä kesänä olenkaan lillunut meressä. Talvisin koiria on ihana lenkittää meren jäällä ja hiihdellä myös. Meren äärellä ei tekeminen kyllä lopu! 

Toivottavasti tulevaisuudessakin tulen aina asumaan lähellä merta. Unelmien kotini olisi tottakai aivan meren rannassa, kuinkas muuten!

2 kommenttia:

 1. Tuntuu hassulta lukea tätä, ku ite asun ihan venäjän rajan vieressä niin, että puhelinki lakkaa välillä toimimasta. Mutta ymmärrän silti, on varmasti hienoo asuu niin kauniin maiseman äärellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin.. sää asut ihan toisella laidalla Suomea tosiaan! :D Mutta joo, hienoahan täällä tosiaan on asua.

   Poista