18. lokakuuta 2014

DIY: pientä somistusta asuntoon

Nyt näin työttömänä ja toinen osapuoli opiskelijana ollessa on joutunut miettimään halpoja sisustus ratkaisuja. Varmasti tuttu tunne monille. Itse pidän kovasti askartelusta, siispä olen tänne uuteen kotiin alkanut ihan itse väsäillä kaikkea pientä somaa koristusta. Halusinkin esitellä teille nämä tuikkupurkit, joita olen innoissani värkännyt useita kappaleita ja ripotellut niitä ympäri kämppää. Niiden ideahan lähti siitä, että kun tykkään pikku välipalana herkutella pilteillä ja niiden lasipurkit ovat sitten jääneet aina turhanpanttina säilöön, niin päätinpä sitten käyttää niitä hyödyksi tuikkupurkkeina, mutta nehän tietysti kaipasivat hieman koristusta. Siispä tilasin teippitarhalta erään soman rullan läpinäkyvää pitsikuvioista teippiä ja kaupasta kävin kipaisemassa lankaa. Näillä eväillä loihdin tälläisia somistuksia asuntoomme.

 photo _DSC1059_zps5d0e2cd1.jpg

Itse tykkään, että nuo ovat varsin kivoja koristuksia. Helppoja tehdäkin. Niitähän löytyy nyt olohuoneesta, makuhuoneesta, sekä keittiöstä. Haha. Hups. Kenties pitäisi vähentää tuota pilttien syöntiä, etten innostu hukuttamaan koko asuntoa noilla tuikkupurkeilla. Jos joku tietää joitain muitakin kivoja itse tehtyjä sisustus ideoita, niin saa heitellä tänne suuntaan. Tällä työttömällä kun on aikaa askarella paskarrella!

4 kommenttia:

  1. Todella söpöjä! :3 Tommoset olis kyllä tosi kivoja esim. ikkunalaudalle taikka yöpöydälle mut oon vaan laiska tekemään tollasia! :Dd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mää oon ripotellu näitä ikkunalaudalle somisteeksi ja oikein kivoja ovat :) Helppoa ja nopeaa tuunata noita pilttipurkkeja, kannattaa kyllä kokeilla laiskemmankin ;)

      Poista