28. lokakuuta 2014

RANDOM

Tiedossa olisi nyt 25 random faktaa minusta ja elämästäni parilla kuvalla höystettynä tottakai. Olen aina aika ajoin tarjoillut teille tämän kaltaisia postauksia, josta löytyy outoja tai vähemmän outoja informaatiopläjäyksiä minusta ja elämästäni. Nyt olisi jälleen aika heittää faktoja pöytään ja toivottavasti saatte jotain uutta irti minusta ja elämästäni. Eiköhän aloiteta...


1. Koen olevani fiksu ihminen, vaikka monet saattavatkin saada minusta varmaan typerän kuvan, koska seurassa tykkään olla se hassu höpsöttelijä, joka ei fiksuudellaan loista. Joka tapauksessa tiedän ja olen ihan fiksu likka. 

2. Fiksu tai ei. Kielipääni on todella todella huono sen myönnän. Suomi onnistuu tottakai, mutta siihen se sitten jääkin. Tai no kyllähän mä jonkun verran englantiakin saan suustani ulos ja vähän paremmin ymmärrän luettuna, mutta en silti sanoisi osaavani englantia kuin ehkä tyydyttävän tasoisesti. 

3. Olen aina halunnut olla poika. En enää niinkään, mutta pienenpänä muistan useat kerrat kirmanneeni taloa ympäri huutaen, että olen POIKA, POIKA!! Niin ja olenhan minä vasta vastikään alkanut shoppailemaan pelkästään naisten puolella, kun aikaisemmin vaatekaappini täyttyi miesten vaatteista. 

4. Niin ja ehkä hieman tuohon edelliseen faktaan liittyen.. esimerkiksi jos pelaan pelejä, joissa voi valita nais- tai mieshahmon, niin en todelakaan missään nimessä ota naishahmoa. En vain kykene siihen. Pienestä pitäen olen aina valinut mieshahmon, koska ovathan ne nyt parempia kaikinpuolin! 

5. Käytän sanaa "vauva" melko paljon. Käytän kyseistä sanaa muussakin yhteydessä kuin puhuessani noista ihmislapsista. Nimittäin esimerkiksi liikenteessä saatan tokaista, että "mikäs vauva se sieltä tulee perä eellä vastaan" Tarkoitan vauvalla siis hidasta autoilijaa edelläni. Tai sitten toinen esimerkki on "Mennäänkö ihan vauvalenkki vai?" Eli vauvalenkillä tarkoitan lyhyttä lenkkiä. Meiltä kotoa löytyy myös vauvakahvinkeitin, joka on siis kooltaan pieni. Vauva sanalla voin tarkoittaa siis lyhyttä/pientä/hidasta... Käytämme vauva sanaa yhdessä poikaystäväni kanssa.
 
6. Rakastan komediaa, huumoria, hauskuutta. Olen useasti toivonut tulevani koomikoksi, mutta ei minusta oikeasti siihen olisi. Tyydyn seuraamaan oikeita mahtavia koomikoita, mutta surukseni en ole eläessäni ollut livenä seuraamassa kenenkään koomikon keikkaa. Tv:stä ja netistä ainoastaan, mutta ehkä vielä joskus pääsen jota kuta katsomaan ja kuuntelemaan ja ennen kaikkea nauramaan!

7. Pienenpänä olen harrastanut mm. jalkapalloa, lentopalloa, kuoroa, bändikerhoa ja vaikka missä kerhoissa tuli aina rampattua. Nykyään en oikeastaan pidä harrastuksista, joissa on muita ihmisiä ympärillä, vaikka kuitenkin sosiaalinen ihminen olen. Tykkään tämän hetken bloggaus ja valokuvaus, sekä luonnossa liikkumis harrastuksista juuri siksi, että saan tehdä niitä kaikessa rauhassa.

8. Olen tosi ristiriitainen tyyppi siinä mielessä, että toisaalta olen todella ahkera, reipas ja aina valmis kaikkeen toimintaan ym ym, mutta toisaalta olen todella laiska. Siis oikeasti olen laiska, vaikka moni ei sitä heti uskoisikaan. Nämä kaksi täysin erilaista puolta minussa sitten aina kamppailevat ja jompikumpi voittaa, laiskuus tai reippaus.

9. En voisi koskaan kuvitella ottavani minkäänlaista tatuointia tai lävistystä itselleni, vaikka ei minulla sillälailla mitään niitä vastaankaan ole. Joillekin ne sopii tosi hyvin, mutta itseäni en tohtisi mistään hinnasta sotkea moisilla. Ehkä se johtuu siitä, että olen ja tahdon olla mahdollisimman luonnollinen.

10. Tosiaan tuohon luonnollisuuteeni liittyy olennaisesti myös se tuttu fakta, joka varmasti on jo osan lukijoista tiedossa, mutta siis minä en koskaan käytä meikkiä. En edes juhliin tai baarin lähtiessäni. En koe sitä tarvitsevani missään, mutta tässäkään minulla ei tietenkään ole mitään pahaa sanottavaa heistä, jotka meikkiä naamansa laittavat.
Young wild and free
weheartit.com
11. En ole eläessäni kävellyt korkokengillä. Okei okei, no pienenä oon ehkä saattanut kokeilla joitain äidin korkokenkiä, mutta ei kai sitä lasketa? Aikuisten oikeasti tosissani en ole korkokenkiä jalkaani laittannut ja tuskin tulen laittamaankaan, koska eivät nekään ole se mun juttu.

12.  Mulla on ikävä merta. Tämä fakta oli pakko heittää tähän väliin, koska yhtäkkiä iski hirmuinen kaipuu merelle. Sitä kun on koko ikänsä asunut meren lähellä, niin kyllä se kaipuu herää täällä Kajaanissa ollessa. Onneksi tulevana viikonloppuna pääsen merta moikkaamaan!

13. Oon tosi järjestelmällinen tyyppi. Se näkyy minussa siten, että mun on pakko loihtia kokoajan hirmuisia suunnitelmia ja listoja ja kaiken tulee olla aina tarkasti mietitty ym. Siis ihan jopa perus kaupassa käynnit ja muut. Mua oikeasti ahdistaa lähteä johonkin ilman kunnollista suunnitelmaa ja järjestystä. Myös asiat kotona täytyy olla tiptop järjestyksessä!

14. Innostun hyvin hyvin herkästi asiasta kuin asiasta. Se on välillä hyvä ja välillä huonokin juttu. Esimerkiksi jos vaikka poikaystäväni heittää ilmoille vain ajatuksen jostain vaellusretkestä, niin innostun siitä oitis yli paljon ja alan heti järkkäämään ja suunnittelemaan ja haluan toteuttaa sen heti heti heti. Ja tähän liittyy myös semmosta innostus hepulointia.

15. Nukkuminen on ihanaa. Kukapa ei tykkäisi nukkua? Päiväunet ovat jokapäiväinen rutiini ja yölläkin tulee nukuttua lähes aina liikaa, eli 10 tuntia helpostikin. Onneksi poikaystävä on nyt ottanut asiakseen valvottaa mua pitempään, ettei nuo yöunet venyis aina noin pitkiksi.



16. Mulla on hyvin vilkas mielikuvitus. Tämäkin on välillä hyvä ja välillä huono juttu. Huono se on esimerkiksi siksi, että näen hyvin paljon harhoja ja panikoidun useasti lenkillä, koska muka näin, että joku seurasi minua, vaikka todellisuudessa päätä kääntäessäni silmissäni muka vilahti vain jotain, mutta olen alkanut oitis vääntämään siitä päässäni jotain kauhutarinaa. Ja tosiaan päässäni kuvittelen välillä aivan hirveitäkin asioita, mutta jotenkin ne vaan tupsahtelee sinne väkisinkin.

17. Olen todella itkuherkkä. Siis oikeasti TODELLA itkuherkkä. Itken lähes päivittäin jostain. Milloin surusta ja milloin ilosta. Harvoin itken kivusta vaan yleensä aina itken jostain tunteesta. Esimerkiksi tuossa joku aika sitten viilsin vahingossa aika pahastikin puukolla sormeeni, eikä kipu aiheuttanut itkureaktiota, vaan kun poikaystäväni huusi typeryyttäni niin siitä alkoi jäätävä itkukonsertti, jolle ei tullut loppua pitkään hetkeen. Useasti olen myös itkeä tihrustanut vain halatessani Kodaa. Sille olen sitten nyyhkyttänyt sitä, kuinka ihana koira se on.

18. En ole ikipäivänä maistanut mitään Starbucksin tuotteita. Joku saattaa nyt haukkoa henkeään, mutta totta tämä on. Ehkä vielä joskus kuitenkin sen teen?!

19. Pelkään aika paljon sairauksia. En siis mitenkään sairaanloisesti pelkää, mutta jonkin verran kuitenkin. Poikaystävänikin on saanut lukuisat kerrat kuulla mun kauhun huudot "MULLA ON SYÖPÄ.. MULLA ON SE JA SE..." kun olen jostain päähäni saanut joidenkin oireiden täsmäävän johonkin tautiin.

20. Mun unelmissa mulla ja poikaystävälläni on ihana punainen tupa ja perunamaa, jossain metsän keskellä rauhaisalla paikalla, kaukana naapureista, mutta kuitenkin niin, ettei lähinpään kaupunkiin olisi yli 20km matkaa. Siellä kenties kasvattaisin lapinkoiria ja pyörittäisin omaa perhepäivähoitoa.
.
weheartit.com
21. En käytä korvakoruja, enkä oikeastaan mitään muitakaan koruja nyt kun aloin miettimään. Ei minulla ole täällä Kajaanissa korun korua. Kotikotona saattaa olla jotain kaulakoruja, mutta olen tosi tosi huono niitä pitämään. Se ehkä vähän harmittaa, koska toisaalta ne vois olla tosi kivoja päällä.

22. Rakastan lunta. Mikä onkaan ihanampaa kuin rämpiä paksuissa luminietoksissa yhdessä koiran kanssa tai heitellä lumipalloja, väsätä lumiukkoja tai ylipäätään kirmata ja leikkiä lumessa?!

23. Olen lähestulkoon aina ajoissa joka paikassa. Vihaan myöhästelijöitä. Varsinkin sellaisia myöhästelijöitä, jotka eivät ilmoita mahdollisesta myöhästymisestään.

24. En ole ikinä murtanut mitään luuta, mikä on suorastaan ihme, koska olen oikeasti tosi kömpelys ja aina nurin joka paikassa ym. Luuni ovat siis onneksi olleet lujaa tekoa. Niin ja hei, eipä mulla ole ikipäivänä ollut hampaissakaan reiän reikää! Hyvä minä.

25. Olen nyt erään vuokratyöfirman keikkatyöläinen ja teen mahdollisia sijaisuuksia Kajaanin päiväkodeilla. Onpahan ainakin silloin tällöin tekemistä! Jos niitä vuoroja nyt vaan alkais herumaan...



Noin ikään. Tuollainen informaatiopläjäys minusta tällä kertaa. Toivottavasti nämä 25 hurjaa faktaa lisäsivät nippelitietoa minusta ja elämästäni. Heittelin sekaan myös pari minulle tavalla tai toisella tärkeää biisiä lisähöysteeksi. Olisi mukava kuulla jos joku pystyi samaistumaan edes johonkin kohtaan vai jäänkö täysin yksin näiden faktojeni kanssa?! :D 

7 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisi faktoja. Iteki aina pelkään kaikkia ihme sairauksia ja oon ihan luulosairas ja hysteerinen jos iskee joku mystinen kipu tms. Mut sit toisaalta ku koko ajan saa kuulla, et joo se päänsärky oliki aivokasvain ja joo 5-vee tytöllä oli syöpä ja sen yhen kivut johtu alkavasta ms-taudista tms.. Ärsytän ihan itteeniki aina välil ku oon nii ahistunu. :D

  Ja pakko kyllä sanoa, että ei sun naama tosiaan meikkiä kaipaa.:) Ite haluaisin olla ilman meikkiä useammin mut mun ihokin on nii huonossa kunnossa, että en yksinkertaisesti kehtaa olla ilman ihomeikkejä. (tätähän ei meikeillä hauduttaminen auta, hieno kierre :D) Kerranki teininä ku hain äitin kaa siskoa päiväkodista mulle huudettii portilta et älä tuu tänne ku sul on ilmeisesi vesirokko... Oli kiva olla sillee et eiku ne on finnejä..... D: :D

  Ja hei onnea työpaikasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan noiden sairauksien miettiminen on kauheeta ja siitä jos jostain ahistunu fiilis tulee! :s
   HAHAHAHAHAHA :D:D:D:D Anteeks kamalasti, mutta repesin nauramaan ääneen tolle vesirokko/finni tarinalle... Kamalaa !!!1 :D:D
   Ja hei kiitos paljon :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Aika paljon samoja faktoja kui mulla:). Täällä myös yksi sairauksien pelkääjä ja se on kyllä rasittavaa minusta ja varmaan muistakin kun jatkuvasti valittelen:D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva että joku pystyy samaistumaan! :) Meilläkin poikaystävällä väliin menee hermot kun epäilen jotain sairauksia. Yleensä jo kun alan valittamaan jotain, niin hän tokaisee "Jaa, taasko sulla on syöpä?" ::D Toivottavasti sitä peloista huolimatta sais oikeesti pysyä terveenä kuten tähänkin saakka!

   Poista
 4. Hmmmm, jos saisit nyt muuttua pojaksi, muuttuisitko? Jos muuttuisit, olisitko homo? :D
  Mulla myös älyttömän vilkas mielikuvitus! Siis kuvittelen just esim lenkillä päässäni sellasia sairaita stooreja että niistä sais kyllä tehtyä jo kokonaisen kauhuleffan. Hyhhyh. Sit yksikseni juoksen tuolla pimeillä pyöräteillä oman mielikuvitukseni örkkejä karkuun. Hehe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm. Jos oisit kysyny tuota samaa joskus ylä-aste aikoina niin olisin aika varmasti sanonu, että haluaisin muuttua pojaksi. Tuosta seksuaalisesta suuntautumisesta en sitten tiedä. Varmaan hetero poika oisin tahtonu kuitenki olla. Joka tapauksessa nykyään olen kovin tyytyväinen siihen, että tyttö oon enkä mistään hinnasta muuttuisi pojaksi. Tai ehkä jostain hinnasta... :-D Mutta siis kyllä kuitenkin aattelen, että poikana ois helpompaa, kivempaa ja näin!
   Haha, mahtavaa etten ole ainut mielikuvitusörkkejä karkuun juoksenteleva :D

   Poista