6. lokakuuta 2014

Maanantai tervehdys!

Ihanan pirtsakkaa maanantaita teille kaikille! 
Viinkonloput on nyt lusmuiltu ja uusi viikko edessä. Tosin minähän harrastan tätä lusmuilua näin arkenakin, koska työttömyys, mutta joka tapauksessa. Mites teidän viikonloppu sujui? Omani hurahti ohitse oikein mukavissa ja leppoisissa tunnelmissa. Ankarasti löhöilyä ja tv:n tuijottelua, sekä simsin peluuta ja ihanan pitkiä lenkkejä Kodan ja poikaystävän seurassa. Niin ja ei unohdeta hyvää ruokaa, pientä herkuttelua ja saunomista. Oih, kyllä kelpasi. Ei valittamista! Seuraavaksi parit sekalaiset kuvat, joissa kyllä kuluneen viikonlopun tunnelmat välittyy. Mikä milläkin vempeleellä kuvattuna. Aika laiskasti oon kameraa lenkeillä ja muutenkin mukana kantanut. Ikävöin vaan niin suuresti sitä siskon uutta Nikonia, johon kerkesin niin suuresti rakastua. MÄKI TAHON! Mutta eipä näillä työttömyysrahoilla pahemmin monen sadan kameroita ostella... Pöh.

 photo _DSC0498_zpsedf71dd2.jpg photo _DSC0518_zps8fa9c6cb.jpg photo _DSC0552_zps096f0454.jpg photo 2014-10-04172143_zps6c4d303b.jpg

Vain Elämää -ohjelmaan liittyen on pakko tiedustella, että olenko minä ainoa itkupilli, vai pystyykö joku muka kuuntelemaan alla olevan kipaleen ilman kyyneliä? Kerrassaan upea biisi ja upea on Veskukin. Kuinkahan monta kertaa oon kyseisen kipaleen jo kuunnellut, mutta yhtään kertaa en ole pystynyt olla tirauttamatta kyyneltä. Toivottavasti en ole ainut herkkis, vaan joku teistäkin uskaltaa myöntää liikuttuvansa tästä. Niin ja eihän tuo biisi suinkaan ole ainut, joka minua on ohjelman aikana itkettänyt. Niitä on kasa lisääkin, mutta tämä Veskun vetämä "Armo" on kyllä ykkösenä kyynelten valuttajana. Näihin tunnelmiin, hyvää alkanutta viikkoa kaikille teille ihanille ja palaillaan pian!

4 kommenttia:

 1. En mie ainakaan voi olla vuodattamatta yhtäkään kyyneltä. Niin koskettava kappale. :) Nättejä kuvia taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että muutkin herkistyvät kappaleesta :) Ja kiitos paljon!

   Poista
 2. Hyvä, että yksinolo alkoi sujumaan ilman apuvälineitä. :) Ihania kuvia tässä ja edellisessä postauksessa. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ja tänään kävästiin eläinlääkärillä ottaan rokotuksia niin voi jukra ku mulla oli reipas poika, vaikka vähä jänskätti täysin uus paikka ym. Kyllä tuosta piskistä saa ylpiä olla :) Ja kiitos!

   Poista