23. lokakuuta 2014

Hyvän mielen temppuhaaste

Blogista nimeltä Pawsomness on lähtenyt kiertämään tälläinen "hyvän mielen haaste", joka haastaa koiranomistajat pitämään hauskaa koiransa kanssa ja videoimaan osaamansa temput. Tämä kuulosti minun korvaani oikein hauskalta haasteelta, sillä minä ja Kodahan tykätään temppuilla kovastikin, ja tässä yli 4 vuoden aikana on tullut opeteltua jos jonkinmoista temppua. Tosin hirvittävän moni niistä on joutunut unholaan, mutta ei se mitään. Videoitiin nyt siis kaikki sellaiset temput, jotka mieleen sattui muistumaan ja jotka myös Kodan mielessä olivat pysyneet. Jätimme pois tämmöset perus "istu" ja "maahan", sekä tokosta tutut liikkeet. Eli temppuiltiin näillä ns. "turhemmilla" tempuilla, jotka kaivettiin muistin syövereistä.Että tuommoisia temppuja meillä. Onhan tuo ihan fiksu kaveri, jonka kanssa kyllä mielellään uusia temppuja opettelee. Listasin aluksi vähän vajaa 30 temppua, jotka oli tarkoitus videoida, mutta osa oli Kodalta aivan kadoksissa ja lopussa Kodalta loppui puhti, niin vimosista tempuista ei enää tullut mitään. Tietysti oltaisiin voitu pitää pikku tauko ja tehdä loput temput myöhemmin, mutta enhän minä malttanut. Tyydyttiin siis näihin, joita ehkä vois sanoo meidän lempparitempuiksi, mutta tosiaan ainakin meillä oli hauskaa ja toivottavasti se näkyy videolla. Tahdon haastaa tähän samaiseen haasteeseen kaikki muutkin halukkaat, joten ei muuta kuin video pyörimään ja temppuilemaan koiran kanssa!

8 kommenttia:

 1. Hauska video, kurreheiluttaminen oli ihan paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos :D Muistaakseni tuon tempun kohdalla oli tarkoitus opetella tavallista kurre asentoa, mutta Koda päätti lisätä siihen oman juttunsa jollon siitä tempusta muotoituikin tuollainen.

   Poista
 2. Ihana video ja ihana Koda! :) Olisi hauska tehdä tuollainen video, mutta olen videon käsittelyn suhteen ihan täysi noviisi, joten taitaa jäädä tekemättä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :) Mä tykkään hirmuisesti tehdä noita videokoosteita klipeistä movie maker -ohjelmalla, jolla se hoituu super helposti! Kyseinen ohjelma pitäis löytyä kaikilta windows koneilta valmiiksi. Jos löytyy ja aikaakin on niin kannattaa ihmeessä kokeilla. Sen ohjelman käytön oppii nopeasti!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hihi :3 Kiitos! Koda on tommonen herttanen poika :3

   Poista
 4. Tää oli ihan mieletön! Tästä henki just niin ilosta ja ihanaa mieltä kuin haasteen tarkoitus olikin! <3

  VastaaPoista