19. helmikuuta 2014

Haasteen 1. päivä / Must on tullu urheiluhullu ♫

Tää postaus tulee nyt tämmösellä supermega vauhdilla ja lopuksi selviää syykin vielä, mutta antakaa anteeksi ainakin kirotusvirheeni, jos niitä sattuu mukaan mahtumaan. Tää menee nyt aika lennokkaasti, mutta ku en vihti heti ekaa haaste päivää jättää väliinkään. Huomenna skarppaan sitte! Mutta pitemmittä selityksittä mennään asiaan, eli niihin päivän kuviin ja kohokohtiin!

 photo aaamu_zpsa6ac3357.jpg photo naamahiukset_zpsa0170f5d.jpg  photo Ruoka_zps2b4b03b8.jpg  photo paumlivauml_zpse564b624.jpg photo Ilta_zpse28d9076.jpg  photo taumlrkeintauml_zpsd24829f1.jpg photo paumlivaumlnkuva_zps1e7ba3fd.jpg

Tässä kun on jo tuli hännän alla, niin en sen ihmeempiä kuulumisia ala sepustamaan. Hyvinhän noista kuvistakin jo selviää mun päivän touhuilut. Eli koulussa on oltu ja mitä koulupäivään kuului, niin ennen kaikkea hyvää ruokaa, sekä olymppialaisia tuttuun tapaan. Karjumiselta ei voitu tänään välttyä, koska ne jotka urheilua seuras tänään, niin tietää varmaan syytkin, että melekosta meininkiä. Harvinaisen hyvä päivä Suomella. Mahtavaa. Ja huomenna mun ei tarttekaan koulunpenkille enää mennä, eikä perjantainakaan, jotenka mulla alko ny talviloma. Hiphei, mahtavaa sekin! 

Tuota päivän kuvaa tahtoisin sen verta avata teille, että näissä bussikuskeissa on huimat erot. Nuo kuvassa näkyvät kuitit on kahdelta eri kuskilta. Aina oon mennyt samalta bussipysäkiltä ja poistunut samalla bussipysäkillä, että matkan pitäs olla prikuulleen sama. Kuitenkin se riippuu bussikuskista joudutko pullittamaan tästä 5.50 vai 3.90. Että semmosta. 

Mutta empä tämän kummempia jaarittele, koska kohta multa menee sauna ihan sivusuun. Eli sinne mulla tässä kiirus on. Mäpä siis poistuin tästä löylyihin ja palaillaanpa huomenissa!

Ps. Anteeksi tämä juosten kustu postaus.

2 kommenttia:

  1. Aika jännästi, et ekassa oot 17km matkustava OPISKELIJA ja toisessa 12km matkustava AIKUINEN. Huhhuh. Onneks ei oo ite tarvinu liikkua bussilla enää pitkään aikaan :D

    VastaaPoista