26. syyskuuta 2014

Eye of the tiger

Ihanaa kiitos teille! Ai mistäkö? No siitä, että jaksoitte pitää minulle tänään peukkuja kun ajoin inssin tuossa aamusella. Täh? Kai te muistitte pitää peukkuja...?! :D No ilmeisesti joku sentään muisti, koska läpihän se meni! Te, jotka olette inssin läpi ajaneet tiedätte varmasti tän jäätävän mahtavan fiiliksen, joka mulla nyt on. Aivan huisin siistii. Kaikki tämän viikkoinen patoutunut stressi ja jännitys on tipo tiessään ja nyt on hirmuiset jälki tärinät ja värinät päällä. Ei oikein tiedä miten päin olisi ja kiemurtelen tässä tietokonetuolilla. Mieli tekisi hyppiä ja pomppia ja ilakoida. Ehkä sen teenkin... hetkonen...

 photo anigif_zps02be8e66.gif

Doodih. Ennenkuin lähdin ajokoetta suorittamaan, niin katsoin useampaankin kertaan tämän alla olevan videon pätkän, joka antoi minulle kovasti voimaa ja tsemppiä tulevaan koitokseen. Kenties kiitos läpäisystäni kuuluukin ihanalle Jensenille, joka tsemppasi minut "voittoon"! Nytkin tuo pyörii tässä yhä uudestaan ja uudestaan. Ei voi kyllästyä. Oikea rakkauspakkaus sanon minä <3 Nam.Ainiin, totta tosiaan! Munhan piti teille hehkuttaa ajokortin saamisen lisäksi mun uutta hiuskuontaloani. Nimittäin, niinkuin joku tuossa ehti kenties jo tajuta, niin tämä tyttö meni ja leikkuutti kutrinsa pois keskiviikkona. Huimat neljä tuntia me saatiin kampaajan kanssa aikaa kulumaan mun tukan tuusaamisessa, mutta lopputulos mielyttää ainakin minua suuresti. Eli nips naps sinne meni pitkä tukka ja pitkästä aikaa lyhyttä tilalla. Ihanaa! Olenkin jo niin ikävöinyt tämmöistä lyhyttä mallia, sillä se pitkä alkoi ottaa jo hermoon ja pidinkin sitä enää vain nutturalla poissa tieltä. Onhan tässä taas pieni totuttelu tähän lyhyeen. Välillä aivan säikähtää kun koittaa koskea hiuksiin, jotka ovatkin näin lyhyet, mutta äkkiä siihen tottuu taas. Kertokaahan toki, että mitäs te tykkäätte tästä uudesta tukastani?

 photo _DSC0057_zpse200511d.jpg

6 kommenttia:

 1. Hahahaah oot ihana <3 Ja onneaonnea inssistä! Mistä nää oot repässy rahat korttiin? Mäki tahtoo!!

  VastaaPoista
 2. Hahaha kiitti vaan <3 sain rahat valmistumisen johdosta kasaan :)

  VastaaPoista
 3. Onnee kortista! Ite olin koko kesän töissä ja rahat meni autoon ja korttiin :D Nyt onki ongelmana, kuka maksaa bensat x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) kyllähän tuo autoilu syö lompakon tyhjäksi alta aikayksikön :(

   Poista
 4. Hahaa ihana tuo gifi ja onnea kortista! :D

  Ja aaaa noi lyhyet hiukset sopii sulle niin hyvin! ^^

  ps. Dean <3 :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi :3 kiiitos paaljon! Nyt on kiva ku pääsee "hurjastelee" :)

   Poista