23. syyskuuta 2014

Tytön tylleröt ja pojan pallerot

Eilettäin käytiin PITKÄSTÄ aikaa moikkaamassa Theddyn ja Kodan kanssa vanhoja tuttuja koirakavereitamme, tollerityttöjä Lyyliä ja Saanaa. Tosiaan pitkään aikaan ei olla keretty treffaileen, mutta onneksi nyt eilen onnistui näkyillä vihdoin. Nuo treffit taisivatkin olla viimeiset piiiiiitkään aikaan, nimittäin ei poppoo enää pääse yhdessä telmimään, kun minä ja Koda palataan sinne Kajaanin kotiin ja tolleritytsyjen omistaja, eli hyvä ystäväni, muuttaa opiskelujen perässä Tampereelle. Eli täysin eri suuntiin lähdetään. Hänen koiransa kyllä jäävät tänne Ruotsaloon, joten Theddy nyt ainakin tulee heihin törmäilemään kylänraitilla.

 photo _DSC0068_zps64af3913.jpg photo _DSC0017_zps9871f61b.jpg photo _DSC0096_zps9c2e6189.jpg photo _DSC0157_zps4611c8ae.jpg
Nyt kun miettii, niin aika monet lenkit ollaan tuolla porukalla keretty taivaltaa ja aina on hauskaa ollut. Niistä on jäänyt muistoiksi lukemattomia yhteiskuvia, joita on varmasti myöhemmin ilo selailla. Vauhtia on aina riittänyt ja koiraporukan menoa on ollut ilo seurata. Harmi, ettei poppoo pääse enää yhdessä riekkumaan, mutta ehkä me onnistutaan kokoomaan jengi kasaan edes kerran vuoteen? Noh, sen näkee sitten kuinka usein sitä tuleekaan törmäiltyä enää kun eri suuntiin lähdetään.

Minun ja ystäväni "koiratreffit" alkoivat jo monia monia vuosia sitten. Silloin menossa mukana oli Dansku-pappa ja hänen poikansa Mikki, joka oli siis ystäväni koira. Sillä porukalla aloitettiin yhteiset lenkkeilyt ja niitä ollaan jatkettu tähän päivään saakka, vaikka porukan jäsenet ovatkin matkalla vaihtuneet. Ensimmäiset yhteiskuvat lenkeiltä löytyivät vuodelta 2007, siispä ainakin seitsemän vuotta ollaan yhdessä kylänraitteja kierretty kera karvanaamojen ja noihin vuosiin mahtuu jos jonkinmoisia seikkailuja. Hieman on ajan saatossa taidettu kehittyä myös koirien yhteiskuvien ottajana? :D Hyvä niin.


8 kommenttia:

 1. sulosia nuo tollerit ja jopas theddyllä on karvaa!!1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovathan ne kyllä :) Ja tosiaan Theddy on melkonen karvamonsteri parhaillaan..... :D

   Poista
 2. Aww Theddyllä on nii ihania ilmeitä. :D

  VastaaPoista
 3. Niin herttasia kuvia, miten nätisti osaavat istuu tossa yhessä rivissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tuosta yhteiskuvasta kyllä, kun Koda ja tytöt on tommosii aikalailla saman värisiä, niin ne on oikein lähekkäin ja Theddy on sitten kirjaimellisesti musta lammas tuossa sivussa pienen hajurauon päässä :D

   Poista
 4. Ihanat kuvat, just toi yhteiskuva on tosi harmooninen ja makee :)

  VastaaPoista