25. syyskuuta 2014

The Sims 4

 photo _DSC0006_zps827c8ead.jpg

Joku vanha lukija saattaa muistaa postauksen noin vuoden takaa, jossa hieman esittelin ihanaa The Sims 3 kokoelmaani. Ken tahtoo, niin tuon kyseisen postauksen voi käydä kurkkaamassa tästä. Mutta tosiaan.. jo tuolloin odottelin tohkeissani Sims 4:sta ja sehän julkaistiin tässä syyskuun alussa. Peli on ollut kokeiltavissani nyt tämän viikon aikana, kun olen kotikotona hengaillut. Olen kyllä ihan tykännyt pelistä ja olen mukavasti saanut kulutettua siihen aikaa. Oikein hyvää viihdettä näin työttömälle!

Sims 4 eroaa aika moneltakin osaa Sims 3:sta ja siinä on ollut hirveästi totuteltavaa, kun kaikki perus jututkin löytyy aivan eri paikoista ym ym, mutta pikkuhiljaa tuotakin oppii käsittelemään. Olen kuullut paljon puhuttavan, että monet eivät ole Sims 4:sta tykänneet laisinkaan ja ovat palaneet kolmosen pariin heti suosiolla. Itsekin ehkä ekoilla pelikerroilla näin ajattelin, mutta päätin sitten opetella tykkäämään pelistä ja totuttelemaan siihen. Onhan siitä lähtenyt tosi paljon hyviä vanhoja juttuja pois, kuten uima-altaat ja taaperot, mutta paljon uutta on tullut tilalle. Ainakin simin luonti, sekä rakentaminen on tullut mielekkäämmäksi. Innolla odotan tulevia lisäosia, jospa peliin saataisiin sitten lemmikit ja vähän kaikkea muutakin hauskaa, sillä onhan peruspeli kuitenkin aika tönkkö ja tylsä. 

Mitään hirmuista peli-intoa Sims 4 ei minulle tarjonnut. Se on jännä, kun yleensä kuitenkin innostun uusista peleistä niin hirmuisesti, että en malttaisi hetkeksikään lopettaa niiden pelaamista. Tätä olen kuitenkin pelaillut lähinnä vaan tylsyyttäni, eikä pelaamiselle ole mitään kummempaa himoa. En tiedä sitten onko vika pelissä, vai siinä, ettei itseä nyt vain satu kiinnostamaan. 

Löytyykö lukijoiden seasta Sims 4:sen omistajia? Mitä te olette pelistä tykänneet?

PS. Joku tarkkasilmäinen saattaa hoksata tässä postauksessa erään seikan, joka on eilen muuttunut, mutta palaan siihen todennäköisesti huomenna uudemman postauksen kera. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki sille, joka tajuaa mistä on kyse! Tai ehkä sen pöllömpikin tajuaa, mutta silti :D

2 kommenttia:

  1. SUN HIUKSET!!? Eikä tajua pöllömpi, oon vaan astetta viisaampi! Jooko? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D:D:D pöllö tai ei, oikein huomasit! Hiukset lähti veks ku tympäännyin pitkiin. Huomiseks koitan saaja kunnon uutta kuvaa tästä letistä.

      Poista