1. joulukuuta 2014

Joulukalenteri, 1. luukku - Joulun odotus alkaaNäin joulukuun aikana olisi tietenkin tarkoitus fiilistellä joulua ja myös jakaa tätä joulufiilistä teille lukijoillekin. Miten se onnistuisikaan paremmin, kuin väsäämällä tänne blogin puolelle oma joulukalenteri!? Ja tässä sitä nyt ollaan. Joulukuun ensimmäinen päivä, eli näin kalenterista avautui tämä ensimmäinen luukku, joka tulee sisältämään pientä katsausta tulevaan, eli hieman tämän joulukalenterin esittelyä, ei sen kummempaa.

Tämähän on nyt siis blogini ihka ensimmäinen joulukalenteri, sillä viime jouluna mentiin ilman. Nyt minulla heräsi kuitenkin kova hinku päästä toteuttamaan tälläistä, niin mikäs siinä. Toivottavasti teistä lukijoista löytyy innokkaita kalenterin seuraajia. Luukkujahan tosiaan tulee avautumaan tässä joka päivä aina jouluaattoon saakka!

Jokaisen luukun takaa löytyy postaus, joka käsittelee jollain tapaa joulua ja siihen liittyviä asioita. Aiheeseen liittyvän tekstin lisäksi jokaisen luukun takaa paljastuu vähintään yksi joulufiilistä herättävä kuva, sekä joululaulu. Joskus saattaa mukaan eksyä myös videoitakin. Tärkeintä on kuitenkin pitää yllä ihanaa joulufiilistä, joka toivottavasti tarttuu myös kalenterin seuraajiin, eli teihin rakkaisiin lukijoihin.

Tämä joulun odotus on mielestäni ihanaa aikaa. Siihen kuuluu niin paljon kaikkea mukavaa ja se joulun tunnelma on niin lämmin. Se mitä kaikkea tämä joulunodotus tuo tullessaan selviää teille tätä joulukalenteria seuraamalla. Tämän pitemmittä jorinoitta toivotan teille kaikille oikein makoisaa joulun odotusta ja huomenna palaillaan uuden luukun kera! Niin ja muistakaahan käydä ottamassa osaa joululahjan arvontaan, jos ette sitä ole vielä tehneet.

 photo _DSC1925_zps53654b14.jpg

6 kommenttia:

 1. Hei vähä kiva että teet kans joulukalenterin! :) Multa on myös tulossa, päätin että julkaisen joka päivä klo 12.00... Innolla jään oottamaan mitä kaikkea oot keksinyt tähän :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin kivaa! Täytyypä käydä kurkkimassa sunkin ensimmäistä luukkua sitten :)

   Poista
 2. Aww joulukalenteri. ^^ Kiva juttu! Huomasin just, että mulla ei edes ole joulukalenteria. D: Pitää kahtoa jos tänää jostai löytäis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyyhän sitä nyt joulukalenteri löytyä! Kipinkapin kaupasta hakemaan :D

   Poista
 3. Ihanaa, et sääkin teet joulukalenterin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan näitä kiva värkätä ja mukava seurata myös muiden kalentereita näin joulun aikaan :)

   Poista