21. joulukuuta 2014

Joulukalenteri, 21. luukku - Lahjat poikaystävälle

Joulufiilis yhä kadoksissa. Suunnitelma on nyt se, että koitetaan tunkea itsemme tänään illalla bussiin, jolla kenties kotikotiin pääsisimme. Harmittaa kuitenkin se, että näihin bussimatkoihin uppoaa kivat määrät rahaa, enkä saa kuljetettua niin paljoa tavaraa kuin olisin tahtonut/tarvinnut tulevalle kahdelle viikolle. Enkä saa kuljetettua joulun jälkeen saamiani lahjoja tänne Kajaaniin, vaan niiden joutuu jäämään kotikotiin odottamaan, että saadaan täällä auto kondikseen ja haetaan ne joskus toisten sitten. Niin ja tänään jää siskoni syntymäpäivätkin juhlimatta, mikä harmittaa kovasti, mutta mutta... minkäs teet. Niin ja suunniteltu vaellusreissukin jää pois päiväjärjestyksestä, kun ei autoa ole käytössä ja vaelluskamppeet eivät mahdu kulkeutumaan mukaan. Noh, ei auta kuin odottaa sitten hiihtolomaa, jospa silloin päästäisiin vaellusreissukin toteuttamaan. Kunhan nyt edes joulua päästään kotikotiin viettämään.

Olen yrittänyt nostattaa uudelleen kadottamaani joulufiilistä, mutta huonoin tuloksin. Edes Tonttu Toljanterin katsominen ei auta! Onpa kyllä kumma juttu. Vaikka tuo joulufiilis nyt puuttuukin, niin yritämpä turinoida tämän luukun taakse jotain iloista ja jouluista. Ajattelin nimittäin paljastaa, mitä olen poikaystävälleni joululahjaksi hankkinut. Hänellä kun ei ole lupaa blogiani lueskella, niin uskallan hänen pakettien sisällöt kertoa.


Olen kuullut, että monen mielestä omalle kumppanille on hirmuisen hankala hankkia lahjoja. Minulla ei kuitenkaan tätä ongelmaa ole. Minulle on aina ollut todella helppoa keksiä lahjoja poikaystävälleni ja nyt joululahjoiksikin ideoita oli monia. Osan lahjaideoista siirsin sitten hänen tulevaa syntymäpäiväänsä varten tammikuun lopulla. Joulupaketteihin päätyikin nyt siis seuraavaa:

1. Auton tuulilasin sisäpuolen pesin 
Haha, kyllä vain. Tämä kapistus on oikeasti kätevä ja meille ainakin hyödyllinen. Itseasiassa poikaystäväni sai tämän paketin jo eilen (koska tuli tarpeeseen) ja kiitteli kovasti.

2. Pään hipsutin
Siis se sellainen kepukka jossa on niitä hipsuttimia. Siis en osaa selittää, mutta kuitenkin se vempele jolla on tarkoitus päätä hipsuttaa ja se tuntuu kivalta. Tässä lahjassa mulla oli hieman oma lehmä ojassa, sillä tiedän, että poikaystäväni itse vihaa tuommoista hipsuttelua, mutta minä rakastan hirmuisesti. Hän pääsee siis hipsuttelemaan minua ja kaikki ovat tyytyväisiä!

3. Mario Kart t-paita
Poikaystävällä t-paidat tulevat aina tarpeeseen ja tämä kyseinen tulee varmastikin olemaan hyvin mieluinen. Hän nimittäin on kova poika pelaamaan Mario Karttia ja on muutenkin suuri Nintendofani.

4. Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) -elokuva
Tätä kyseistä leffaa meidän oli tarkoitus mennä elokuviin katsomaan, muttemme päässeet. Se jäi siis näkemättä. Nyt kun se ilmestyi dvdnä, niin olihan se pakko hankkia poikaystävälle lahjaksi.

Näiden neljän pienen lahjan lisäksi ostin tottakai suklaata herkkusuulle. Eli siis mitään tämän ihmeellisempää en ole hankkinut, mutta uskon, että rakas ilahtuu näistäkin kovasti. Hihi, saapas nähdä mitä se on mulle keksinyt! Lahjojen antaminen on kyllä niin ihanaa. Kertokaas toki, mitä te olette keksineet lahjoiksi kumppaneillenne nyt tai aikaisimpina vuosina? Ja onko kumppanille yli päätään helppo vai vaikea hommata lahjoja?

4 kommenttia:

 1. Haha, oon itsekin sanonut poikaystävälle, että et sitten lue mun blogia :D Itse olen tehnyt lapaset lahjaksi, ja ostin myös uuden partakoneen ja pyjamahousut, kun niitä niin usein kaipailee :D Ja oli mulla vielä yksi game of thrones sarjaan liittyvä kirja :) Mä en myöskään ymmärrä, että miten se on muka vaikeeta hankkia kumppanille lahja, mun mielestä se on melkein helpoin :D

  Harmi muuten, että teillä peruuntui suunnitelmia, tuon auton takia :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan munkin mielestä poikaystävälle on kaikista helpoin hankkia lahjoja. Sen kanssa kun tulee aikaa eniten vietettyä, niin myöskin tietää parhaiten mitä toinen toivoo ja tarvitsee :)

   Poista
 2. Janille on myös kyllä tosi helppoa hankkia lahjoja, kun se aina tarvii jotaki! Ois tarvetta puhelimelle, vaatteille, pleikkarille, kengille, ymsyms. Tänä jouluna pistin pakettiin luistimet ja sellaisen öö shaker kö se nyt onkaan, sellainen pullo johon länträtään niitä salijumppapalautushässäköitä :D Muuta en osta, kun idea oli ettei osteta mitään toisillemme ja säästettäis rahaa ulkomaanmatkaa varten... :D Mutta aina voi pari lahjaa kuitenki ostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. salijumppapalautushässäköitä :DDD Ihana.
   Vai että on teillä ulkomaanmatka suunniteilla... miten kivaa :)

   Poista