17. joulukuuta 2014

Joulukalenteri, 17. luukku - Puikot heilumassa


Mä jäin jo tuossa marraskuun puolella aivan täysin neulomisen lumoihin. Kun sain itselleni puikot ja langat ostettua niin siitä saakka on puikoilla ollut kokoajan villasukat tuloillaan. Kolmet valmiit parit olenkin jo saanut värkkäiltyä. Yllä olevassa kuvassa näkyy kahdet niistä. Noiden lisäksi olen poikaystävälle tehnyt hänen lempivärisensä (liila) sukat, sekä yhdet pitsisukat ovat puikoilla parhaillaan valmistumassa. En ole koskaan aijemmin ollut mikään käsityöihminen, mutta nyt on kyllä tuo neulominen vienyt täysin mukanaan. Se on niin mukavaa puuhaa ja kokoajan tahtoo kehittyä ja oppia uusia tapoja neuloa. Vai miksi niitä erilaisia neuloksia nyt kutsutaankaan. Noiden neljänsien villasukkien jälkeen voiskin siirtyä neulomaan jotain muuta. Kenties pipoja tai lapasia. Jos joku tietää jotain ihania, kivoja neulonta ohjeita niin saa toki ehdotella ja heitellä tänne päin! Jotkut joulusukat ois kyllä vielä ihana väsätä jos jouluksi kerkeisi tai ehkä säästän ne seuraavaksi jouluksi jos nyt ei ehdi. Kuinka moni teistä on neulonnan ystävä myös?

4 kommenttia:

 1. Vitsi kuinka ihanat noi pöllösukat! :) Mä oon tänä vuonna myös tehnyt parit sukat ja muistaakseni neljät lapaset, mutta nyt into on jotenkin laantunut... Ylpeä oon kyllä itsestäni, koskaan ennemmin en ole saanut mitään valmiiksi vaikka tosi monet olenkin aloittanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oho, noniin! No oothan säkin kovasti sitten neulonut. Itekin voisin seuraavaksi kokeilla jonkun sortin lapasia :)

   Poista
 2. Oi miten söpöt pöllösukat. :3

  Mun neulominen on jääny oikeastaan siihen, kun vitosluokalla tehtiin sukat ja lapaset ja ope neuvo mut tekee vahingossa kaks vasemman käden lapasta.. :D

  Sitten yritin virkata amigurumeja mutta meni hermo kun ei tullut sellaista kun piti joten annoin senkin olla... :DDD

  Ehkä pitäisi vielä joskus kokeila uusiksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii, kiitos :3
   Piti oikeen googlailla, että mitä kummaa on amigurumit! Mutta joo siis kokeileppa ihmeessä uudelleen, ehkä nyt onnistuu!

   Poista