15. joulukuuta 2014

Joulukalenteri, 15. luukku - Varaslähtö

Koda sai eilen ottaa varaslähdön jouluun ihan luvan kanssa. Se vietti eilen jouluaatto #1, koska onhan poitsu ollut niin kilttinä, että ansaitsee kaksi jouluaattoa. Toinen jouluaatto on sitten ihan oikeana päivänä ja se vietetään kotikotona. Sielläkin Kodalla on tiedossa ainakin yksi joululahja, joten katsoin parhaaksi antaa sille tänään postissa tulleet paketit, ettei niitä tarvitse lähteä raahaamaan jouluksi Kokkolaan ja sitten joulun jälkeen takaisin tänne ihan vain sen takia, että koira saisi avata joululahjansa oikeana päivänä. Siispä, kurkistetaanpas minkälainen oli Kodan jouluaatto number one.

 photo _DSC2009_zps0d0acf77.jpg  photo _DSC2087_zpse6d1cd15.jpg  photo _DSC2058_zps400cf283.jpg

Koda pääsi eilettäin seikkailemaan Pöllyvaaran maastoon, jossa ollaan sen kanssa kerran aikaisemmin käyty. Silloin oppainamme toimi ihastuttavat lapinkoira tytöt Kuura ja Pihka, sekä heidän omistajansa. Nyt siis mentiinkin ekaa kertaa itsekseen kyseiselle ulkoilualueelle saapastelemaan ja poikaystäväkin tuli mukaan. Tämä oli vähän niinkuin ennen, kun käytiin aina sunnuntairetkillä luonnonhelmassa, kuten vanhat lukijat varmasti muistaakin. Tälläisiä pitkiä retkiä luonnossa ei ollakkaan hetkeen keretty tekemään, mutta onneksi nyt oli aikaa.

Lähemmäs kolme tuntiahan siellä pöpelikössä vierähti, kun oltiin välillä kiitettävästi eksyksissäkin. Onneksi kuitenkin lopulta löydettiin takaisin autolle ja vieläpä ennen pimeää. Mukava reissu oli ja Kodakin nautti kovasti, kuten aina kun pääsee metikköön juoksemaan. 

Reissulta palatessamme poikkesimme postissa, josta haettiin Kodan joululahjapaketit. Kotiin päästyämme Koda osoitti heti suurta mielenkiintoa paketteja kohtaan ja into piukeana odotti, että mamma auttaa niiden avaamisessa.

 photo _DSC2095_zps1a1559d5.jpg  photo _DSC2113_zps5922f40b.jpg

Laatikoistahan paljastuikin sitten vaikka ja mitä kivaa. Koda oli kyllä ihan täpinöissään. Kaikki nämä kivat tuotteet ovat DreamPetStoresta, jonka kanssa toteutettiinkin yhteistyöpostaus jokunen aika sitten. Nämä kaikki Kodan tämän vuoden joululahjat painottuivat tuonne aktivointiin. Koda kun tykkää hirmuisesti puuhastella lelujen parissa, mutta sillä on ollut niitä aika köyhästi täällä uudessa kodissa, kun suurin osa jäi Theddylle kotikotiin. Noh, nyt asia on kuitenkin korjattu ja Koda sai virikkeeksi vaikka minkälaista lelua. 

Tuo muoveissa oleva puinen höskä on ihan tuollainen perus puinen aktivointipeli. Koda ei ainakaan ensimmäisessä testauksessa hokannut sen ideaa (kuten alla olevalta videoltakin näette), mutta ehkä se vielä joskus tajuaa. Tuo vihreä kapistus onkin sitten tuollainen hotkimista ehkäisevä ruokakuppi. Kodalla ei varsinaisesti ole hotkimisen kanssa ongelmaa, mutta hommasin tuon ihan vain virikkeeksi ja viihdykkeeksi. Vaikutti oikein oivalta vempeleeltä. Sitten kolmas ja viimeinen aktivointilelu, joka paketeista paljastui oli tuollainen pehmolelu sydeemi, jossa on kolme oravaa, jotka voi piilottaa puunrungon sisälle ja samallahan sinne voi tunkea vaikka nameja jos tahtoo. Koda kuitenkin rakastui oraviin täysin ja se on maailman suloisin näky kun se tuossa kantelee kolmea oravanpoikastaan pitkin kämppää. Pikku kurret myös vikisee kun niitä painaa. Hassun hauska lelu tuokin ja oli kyllä todelakin Kodan mieleen. Koda on nyt oravaemo!

 photo _DSC2181_zpsfb1594d0.jpg


Että tälläinen varaslähtö jouluun on meillä ollut. Kyllä oli Koda onnellinen poika eilen ja illalla oli hirmuinen väsy kaiken ulkoilun ja älypelien jälkeen. Saapas nähdä minkälainen jouluaatto number kakkosesta sitten tulee, mutta mepäs palaillaankin taas huomenna uuden luukun kera. Heipati hei!

2 kommenttia:

  1. Teidät on haastettu!

    http://laimeeta.blogspot.fi/2014/12/joulukalenteri-luukku-15.html

    VastaaPoista