26. joulukuuta 2014

Mitä pukki toi?

Toivottavasti joulunpyhät ovat sujuneet kaikilla mukavissa tunnelmissa. Täällä meillä ainakin on! Aikaa on kulutettu perheen kesken lautapelejä pelaillen, ulkoillen, herkutellen ja singstaria laulellen, sekä tietysti uusien kivojen lahjojen parissa touhuten. Minä olen ilmeisesti ollut super kilttinä, koska sain ison kasan ihania lahjoja. Ihan jopa yllätyin. Katsokaas mitäs kaikkea se pukki minulle toikaan:

 photo _DSC0026_zps23996f4a.jpg   photo _DSC0039_zps45b338bc.jpg

Poikaystäväni ilahdutti minua kolmella loistavalla lahjalla. Ville Haapasalon "Et muuten tätäkään usko" -kirjalla, vaellussauvoilla, sekä uudella kännykällä, sekä siihen kuuluvalla härpäkkeellä, kuten suojakotelolla ym. Hänhän pari vuotta sitten hankki tuon nykyisen xcover puhelimenikin minulle lahjaksi ja nyt oli kuulemma aika päivittää parempaan puhelimeen. Hänhän kyllä itsekin hyötyy puhelimesta, koska pääsee nyt kääntämään tekemiään pelejä muillekkin puhelimille, kuin androidille. Siksi siis Nokia Lumia. Saas nähdä miten toimiva vempele tuo on. Niin ja lisäksihän hän osti meille yhteiseksi lahjaksi "how i met your mother" boxin, josta löytyy 1-9 kaudet. Hän siis panosti lahjoihin oikein kunnolla.

Lisäksi sain lahjoja sukulaisiltani, sekä vanhemmilta ja siskoltani. Näihin lahjoihin kuului paljon paljon paljon suklaata (kuvissa ei ole edes kaikkia), astioita, monitoimitulostin, kello, hanskat, fleece pöksyt, fleece viltti, rannekoru, saunaan ne sellaiset istuinalustat, sekä rahaakin vielä. Ihan super kiitollinen saan kyllä olla, että minua on muistettu näinkin monilla lahjoilla. 

 photo _DSC0021_zpsc6ed609e.jpg

Kodakin sai jouluaattona avata täällä kotikotona vielä yhden joululahjan, vaikka Kajaanissahan hän jo suurimman osan lahjoistaan sai. Äiti oli kuitenkin ostanut Kodalle lahjaksi tuollaisen pehmokirahvin, johon Koda kiintyi kovasti. Kirahvi tosin piti laittaa jo piiloon, koska Theddy tahtoo hajottaa sen, kuten kaikki omatkin lahjansa. Koda ei onneksi tykkää hajottaa leluja, vaan hoivaa niitä kiltisti. Koda pääsee sitten Kajaanissa leikkimään kirahvillaan rauhassa, ilman, että Theddy on häiritsemässä. 

Näiden kaikkien upeiden lahjojen lisäksihän tässä on nautittu siitä parhaasta joululahjasta, eli siitä perheen kanssa yhdessäolosta ja rentoutumisesta. Kellään ei ole mihinkään kiire, eikä ole huolia ja murheita. Ihanaa tämä joulunaika kaikkine lahjoineen!

6 kommenttia:

 1. Kuulostaapa kivoilta lahjoilta! :) How I met your mother -sarja on kyllä ihan ykkönen! Harmittaa kun Netflixissä ei ole kuin kahdeksan ensimmäistä kautta, enkä oo viimeistä nähnyt vielä... Ja oi kuinka suloinen tuo Kodan kuva! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan tuo kyseinen sarja on kyllä ihan huippu :) Itse oon nähny jaksoja sieltä täältä, mutta kiva päästä nyt näkemään kaikki kaudet kokonaisuudessaan!

   Poista
 2. ONKO TOI LAPINKOIRA KELLO ?! ♥_♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minun silmään se ainakin lapinkoiralta näyttää! :3 Kärkkäiseltä löytyi!

   Poista
  2. Hii :3 Toi on kyllä kiva! En malta oottaa, että pääsee kämpille ripustamaan tuon aitiopaikalle!

   Poista