16. joulukuuta 2014

Joulukalenteri, 16. luukku - Hou hou hou!Hou, hou, hou! Onkos täällä kilttejä lapsia? Niin, joulupukkihan kuuluu hyvin olennaisena osana jouluun ja se on varsinkin lapsille hyvin tärkeä hahmo. Jouluaattona pukkia odotetaan malttamattomana ja kun pukki viimein saapuu lahjasäkkeineen, niin onhan se valtavan jännä juttu! 

Itse muistan rakastaneeni joulupukkia pienestä pitäen aika isoksikin saakka. Alla olevassa kuvassa taidan olla 11-vuotias ja pukki oli tullut meille pienempien sukulaisteni iloksi, mutta kylläpä taisin minäkin siitä yhtälailla iloita. Muistan sen, että siinäkin vaiheessa kun jo tiesin, että joulupukki onkin pappa, niin ei se minua haitannut. Kun pappa puki joulupukin kamppeet päälle niin silloin hän oli joulupukki ja se oli siisti juttu. 


Sitten kun pikkusiskonikin alkoi olla jo sen verran iso, ettei joulupukkiin sillä tavalla enää uskonut, niin meillepä ei sitten joulupukkia kotiin enää tullutkaan. Sehän ei minulle passannut sitten alkuunkaan, vaan minäpä sain lainata pappalta joulupukin asusteet ja tahdoin itse esittää joulupukkia meidän perheelle. Haha, se sitten vasta olikin hauskaa. Pikkusiskoni esitti tonttua ja minä mukamaste niin hauskaa pukkia ja nauratin vanhempiani. Tässäpä pieni maistianen mun pukkeilusta  jouluna 2006. En oikeesti kestä tota mun kävely  hyppelytyyliä... :DMutta hei! Kertokaas toki kuinka tärkeä hahmo joulupukki on ollut teidän lapsuudessanne tai oletteko moista itse päässeet esittämään? 

4 kommenttia:

 1. :DDDDDD :DDDD :DDD en voi lopettaa nauramista tuolle videolle

  VastaaPoista
 2. Ei tsiisus toi video. :DDDDDDD Ihana. XD

  Itelle joulupukki oli vähän pelottava pakko kun piti aina käydä pukin sylissä ja laulaa yhdessä ja yyh... D: :D

  Myöhemmin pikkusiskon aikaan vielä kiusallisempaa kun tiesi, että jonkun naapurin sedän kanssa pitäisi laulaa jayyyhyhh... :DDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :DD
   Onneks meidän pukki ei koskaan ole ollut mikään naapurin setä... :DDD

   Poista